Még le lehet csapni erre a remek oddsa a szombati összecsapás előtt. Éppen csak kijöttek a bővített szorzók, így biztosan fog ez még esni a következő két nap.

Alapjában véve a Sandefjordnak a szezon előtti tervekhez képest erőn felül teljesít és ez elsősorban Marti Cifuentes mesternek és a spanyol Armadának köszönhető. A tipikus norvég brusztolós focistákat kiegészítette pár technikás spanyollal, így az évvégén akár az osztályozó helyet is elérhetik, ami közel szenzációs eredmény lenne ezzel a kerettel. A keret viszont nem mély és nehezen bírják a hét nap alatt lejátszott 3 találkozót. Szerdán nagy szerencsével vezetést szereztek a KBK otthonában, azonban a végére elfogytak és az utolsó 20 percben háromszor is kapituláltak (1-3).

Ehhez képest a Molde a másik oldalt képviseli. Fekszik nekik a heti két meccs, miután a támadósorban bőven variációs lehetőség és kötelező nekik itt a három pont. Múlt héten a Bodo ellen vereséget szenvedtek, azonban szerdán meggyőző játékkal győztek a másik dobogós, a Valerenga ellen. Ez egy olyan meccs, ahol a mezőnyfölény nem hinném, hogy meddő lenne. A Sandefjord beáll majd védekezni és kontrázni, azonban túlságosan is potensnek érzem a Molde támadó alakzatát. A technikai képességek alapján a legjobbak a bajnokságban és ez kell ehhez a meccshez! Ráadásul a Bodo remek sorozata (függetlenül a csütörtöki meccsüktől) mellett győzelmi kényszerben is vannak. Menetelniük kell és sorban nyerni a meccseket. Szerencsére nem állnak vissza egy rúgott gól után, így a hendis eredmény jobb megoldásnak tűnik, mint a sima végeredménye megjátszása. Annyit még hozzá kell fűzni, hogy a hátsó alakzat nekem továbbra is labilis, viszont a Sandefjord támadói képességek alapján az Eliteserien leggyengébbjei közé tartoznak, így ennek így sem kellene problémát okoznia.

Sandefjord Fotball - Molde: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp