Sokan sokat írtak a mérkőzésről. Nálam a fogadás szempontjából kettő hangsúlyos kérdés van. Egyrészt, erősebb-e a Ferencváros, mint a CFR Cluj? Erre a válasz egyértelmű: szerintem erősebb. Ebben az esetben pedig nézzük meg a románok elleni Dinamo meccset: a kolozsvári csapat lényegében egy félidőt emberelőnyben játszott a horvátok ellen Kevin Theopile-Catherine kiállítása miatt. Mégsem tudott továbbjutni. 10 emberrel is képes volt a Dinamo gólt lőni idegenben! Ebből kiindulva nagyon veszélyes a végeredményre tippelés, mert hiába erősebb csapat a Fradi, mint a CFR, annyival azért nem jobb, hogy ezt a faktort (kiállítást) figyelmen kívül hagyjuk, amikor az előző forduló meccsét elemezzük.

A másik tényező, hogy tavaly játszott egymással a két csapat. Horvátországban 1-1-re végeztek, de a gólszerző Danny Olmo már nem a horvátok játékosa, és akkor Sigér góljával tudott egalizálni a magyar csapat. A második meccsen verték tönkre a Fradit, ami szerintem a tavalyi szezon leggyengébb mérkőzése volt ferencvárosi szempontból. Azóta a Fradi sokat fejlődött, erősödött, míg a horvátok szerintem gyengültek csöppet. Az utolsó két hazai bajnokijukat ugyan megnyerték, de elég gyenge játékkal. Mind az Osijek, mind a Hajduk Split rúgott gólt nekik.

Ebből kiindulva, miért ne tudna gólt szerezni a Fradi? Tokmac eszement nagy formában van, és ha Rebrov kidolgoz egy olyan játékot (mondjuk Sigér lelőtte a poént, hogy nem azzal a taktikával játszottak, amivel győztek), mint a Celtic ellen, akkor simán meglehet még a továbbjutás is. Az, hogy a Fradi gólt lő, 1.50 szorzó felett fogadható. Szerintem ezt kissé elszámították a fogadóirodák, mert most a zöld-fehérek ritmusban vannak, motiváltak és látszik, hogy éhesek a győzelemre. A Dinamo rutinból akarja megoldani a továbbjutást, de ez most nem fog sikerülni. Én tehát nem zárt és védekező mérkőzést várok, hanem azt, hogy mindkét kapu veszélyben lesz egész végig. Épp ezért a mindkét csapat lő gólt opció tűnik nekem fogadhatónak.

Ferencváros - Dinamo Zagreb: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp