Újabb litván ellenfél vár az új norvég csodacsapatra.

Az idei évre nagyon jól összeállt a hazai együttes, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a bajnokságot 17 forduló elteltével veretlenül vezetik és a második Molde 14 ponttal van lemaradva tőlük. Az elmúlt egy hónapban a legutóbbi négy mérkőzésből háromszor is eljutottak a hat rúgott gólig.

Félelmetes szezonjuk van, ez nem is lehet kérdés. A legutóbbi EL-selejtezőben szintén litván, a Kauno Zalgiris volt az ellenfél és nagyon simán, 6-1-es végeredménnyel küldték őket haza.

A norvég együttes a bajnokságban eddig 62 gólt rúgott, az EL-ben hatot. Nem egy játékos rúgdossa a gólokat, hanem eloszlik több játékos között, van tizenhárom, tizenegy, nyolc illetve hat gólos jatékosuk is. Nagyon jól kiegészítik egymást a játékosok, és ami a tippem szempontjából fontos, hogy nem állnak le a támadásokkal. Akkor is mennek előre, amikor már eldőlt a mérkőzés újabb és újabb gólokat akarnak szerezni. Idén jó eséllyel bajnokok lesznek, de az i-re az tenné fel a pontot, ha az EL-ben csoportkört játszhatnának.

A Zalgiris csapata jelenleg 2 pont hátránnyal áll a második helyen, négy fordulóval a vége előtt. Nem kapnak sok gólt, jó a csapat védelme, hazai szinten.

Sérültje és eltiltottja a hírek szerint egyik együttesnek sincs, ami azt jelenti, hogy mindkét együttes a lehető legerősebb csapatával állhat ki.

A norvég csapat egyértelműen a találkozó esélyese. Úgy gondolom, hogy gólokban gazdag győzelmet fognak aratni, egyetlen kérdés a gólkülönbség.

Bodø/Glimt - Žalgiris Vilnius: Bodø/Glimt által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp