50 óra 5 perc.

Ennyivel pihenhetett többet a mai mérkőzésre a Chelsea a Tottenhammel szemben. Előző szezonokban is voltak már hasonló mérkőzések, hogy kedd esti BL-es és egy csütörtök esti EL-es csapat vasárnap késő délután találkozik egymással, akkor is meg-megemlítettük, hogy kis hendkep terheli ezáltalá az egyik csapatot, viszont ez a mostani, egyáltalán nem szokványos, erőltetett menetben hatványozottan éríntheti a csapatokat.

Chelsea friss igazolásai kezdenek beérni, s egyre jobb formában vannak, Timo Werner berobbant a Chelseabe, és csapata leggólerősebb támadója lett hirtelen, Thiago Silva és Mendy érkezésével a hátsó alakzat is megszilárdulni látszik, mindőssze csak 10 gólt kaptak a bajnokságban amiből 9-et még Kepa nyelt be.Egyenlőre Lampard fiait a sérülések is elkerülik, ha ez így tudna maradni az egész szezonban egészen biztos harcban lesznek a PL címért.

A Tottenham is meglepően stabilan tudja szállítani a pontokat az idei szezonban, bár ha belegondolunk hogy Mou második évei mindig eredményt hoznak a leolvadást jelentő harmadik év előtt, múlt hét végén hatamas skalpot gyüjtöttek a City elleni győzelmükkel, és bár 80-20 volt a labdabirtoklás a Citynek, ez minőségi helyzetekben nem mutatkozott meg.

Tekintve, hogy mindkét csapat remekül védekezik, és nagyon kevés gólt kaptak ebben a szezonban, a 2.5 gól alatt is simán jó lehet, arra is remek 2.02es szorzón fogadhatunk. Illetve megfigyelhető ebben a nagy hajtásban (lásd City - Pool), hogy a csapatok a mérkőzések elejét szeretik/tudják megnyomni, és a második félidőre szó szerint kifulladnak.

Három esélyes, izgalmas találkozó várható a délután, de több pihenés miatt én a Chelsea fele billenek.

Chelsea - Tottenham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp