A mérkőzésen Gavrilo mesterrel tartok, itt bizony gólokra kell fogadni. A Bodo/Glimt a norvég bajnoki rekordbeállításra megy, mind pontok, mind rúgott gólok tekintetében. Úgy mennek ki a pályára, hogy a mérkőzéseken végig mennek előre, mint a veszett egér. Figyeltem a Rosenborg elleni meccsüket, szó szerint bedarálták az ellenfelüket. Egy pillanatra sem álltak le.

A másik oldalon a Start a kiesés elkerülése ellen küzd ezerrel. Azonban nekik nem a Bodo/Glimt ellen kell pontot szerezniük, hanem a Mjöndalen és a Brann Bergen ellen a következő két fordulóban. Ott fog eldőlni a sorsuk, mivel az utolsó fordulóban a dobogóért küzdő Valerenga ellen lépnek majd pályára. Szóval két nagyon erős csapat, és két nagyon gyenge csapat ellen játszanak még a hátralévő négy fordulóban.

Olvastam egy norvég tipstert, aki szerint a hazai pályán mutatott inkonzisztencia okozza a Start gyenge szereplését. Az évadot kifejezetten erősen indították otthon, de az utolsó 5 mérkőzésük győzelem-vereség hullámvasút. Nehéz elképzelni, hogy a Bodo/Glimt ellen ismét győznének. A bettingexpert tipstereinek többsége is overezik ezerrel, talán egy renitenst olvastam, aki inkább undert mondott.

Nyilván a Bodo/Glimt egymaga is képes megrúgni a három gólt, ez nem kétséges. Én mégis levettem a tippből, nem leszek merész. A Bodo/Glimt védelme tartalékosabb, van három hiányzójuk. A teljesen passzív Rosenborg is rúgott gólt nekik. Vendégként két alkalommal tudott a Bodo/Glimt clean sheet-et csinálni a 13 mérkőzésén. Azonban ezen a két meccsen is megvolt az over 2,5. Az idei szezonban minden vendég mérkőzésük over 2,5 volt, most is az lesz.

Start - Bodø/Glimt: Gólok száma - Felett/alatt tipp