Vagy én néztem be valamit, vagy ez egy olyan bika tipp, amilyet nem nagyon találunk minden fiókban.

Szóval adott két csapat, két csapat, amely kb a ying és a yang. Az Aston Villa egyike a liga legtöbbet kísérletező csapatának, nagyon korrekt futballt nyomnak Grealishék. Sokat kísérleteznek, ott van az Aston Villa a legtöbb lövést kapu felé küldő csapatok között. Grealish remek labdákkal szolgálja ki társait, Watkins rengeteg gondot okoz az ellenfél védőinek, jó nézni az Aston Villa meccseket.

Ennek épp ellentéte a Newcastle. A Newcastle egyike a világ legundorítóbb csapatainak. Öli a futballt, gyilkolja, azt, viszont ez itt legális. Nem egy néző-csalogató játék,d e nézők egyébként sincsenek, szóval ezzel a sz***al is simán benn lehet maradni, mert ha a tabellára nézünk, azt látjuk, hogy a Szarkák lopkodják a pontokat. Persze közel a kieső zóna, lehet ott még baj, főleg elnézve az aktuális formát, amely pocsék. Vereségek egymás után, de ezek ilyen egy-gólos zakók, kevés gólos meccseken.

Ha megnézzük a 3,5-ös goal line-t, az Aston Villa 2-szer, a Newcastle 2-szor ugrotta át. Nem sok, 18 és 16 lejátszott meccs után.

Bruce taktikája undorító, annyira defenzív ez a csapat, hogy hihetetlen, nem nagyon van még egy ilyen, ahol ennyire borul az egyensúly, mint egy Skoda 120, hátul van a motor, elöl meg a nagy semmi, ahová lehet pakolni, de ha nagy súlyt pakolnak előre, akkor baj van a felfelé menettel. Olyan játékosok mennek tönkre, mint Almirón, aki az Atlantával az MLS-ben gyönyörű futballt játszott, aki ott nem látta, nem tudja, mire is képes. Belecsöppent ebbe a semmilyen focit játszó csapatba, mondjuk jól keres vele, de a kreativitása nem bontakozik ki.

Ha megnézzük a múltat, ezek nem nagyon overeznek egymással. Az elmúlt 9 egymás elleni bajnokin a 2,5-ös határt sem lépték át. Az Aston Villa 20-án is játszott, ami miatt talán annyira friss sem lesz, szóval én nem várok igazán látványos focit. Ez az under 4 egy ultrabiztos line az underhez, ha netán valami csoda folytán összeszalad 4 gól, akkor is cash back van.

A tipp jó, aztán hogy jön-e, az már nem rajtam múlik

Aston Villa - Newcastle United: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp