Elkezdtem keresgetni a jövő hét kínálatából azt a tippet, amivel teljessé tehetném az egész havi teljesítményemet, erre szembe jött velem egy teljes és totális képzavar, amire azonnal le kell csapnom. Már azt sem értem igazából, hogy jelen pillanatban miért ennyire magas a vendéggyőzelem oddsa (2.10) a hétközi Kisvárda - MOL Fehérvár találkozó kapcsán, de a hazai gólok határa még ezt is übereli. Nem fogom bő lére eresztenem a mondandóm, mert szerintem a háttérben már dolgoznak a szorzók rendbetételén és én nem szeretnék lemaradni a lehetőségről, hogy egy ekkora ajándékot játékba küldhessek.

Délután láthattuk, hogy nincs új a nap alatt, továbbra sincs gólszerző, befejező csatára a Kisvárdának. Most kérdem én, mitől gondolja azt bárki is, hogy ez pár nap alatt megváltozik? A Mezőkövesd (0:0) elleni meccs is rávilágított arra, hogy viszonylag jól védekezik Supka Attila csapata, de egy nagyon fontos hiányposztot nem sikerült betölteni a téli igazolásokkal, ez pedig a vérbeli befejező csatár posztja. Vagyok annyira közel a tűzhöz, hogy tudnék róla, ha egyáltalán képben lenne valakinek az idehozatala, de szó sincs róla. Most pont a bajnoki címre hajtó, a Ferencváros botladozásait azonnal eredményesen lereagáló MOL Fehérvár ellen táltosodnának meg a Várkerti Srácok? Ugyan már. Ezt, aki kicsit is járatos a hazai foci világában velem együtt osztja.

Pár perce zúzta szét Márton Gábor csapata a fővárosi lila-fehéreket egy laza, könnyed 0:5-tel a "Szuszában". Biztos nem hiányzik nekik bónusznak egy hosszabb utazással egybekötött több száz kilométeres túra hét közben, de ha komolyan gondolják a bajnoki címért folytatott harcot a Ferencváros ellen, akkor ezt a szabolcsi kirándulást is komolyan kell venniük. Szerintem a piros-kékek, akik már csak 7 pontos hátrányban vannak a fővárosi zöld-fehérekkel szemben, nagyon komolyan beleállnak majd a Kisvárda elleni találkozójukba is és valószínűleg nem sok esélyt adnak majd a hazaiaknak.

A Kisvárda a legutóbbi hat tétmeccsén nem szerzett összesen két gólt, akkor nem is igazán értem, hogy miért pont a Vidi ellen táltosodnának meg. A Fehérváriakra pedig alapból nem jellemző, hogy sok gólt kapnának. Edzőmeccseken hajlamosak voltak belemenni egy kis adok-kapokba, de a bajnoki az már egy másik kávéház. Most sem fognak két gólt kapni.

Kisvarda - MOL Fehérvár: Kisvarda által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp