Őszintén szólva meglep, hogy az Arsenal és a Leeds őszi meccsén nemhogy gólzápor nem volt, de még gól sem. Egy jó kis 0-0-t játszottak a felek, ami nem igazán jellemző sem az Arsenalra, sem a Leeds-re. Ott Pepé kiállítása a 2. félidő elején vélhetően elvette az Arsenal támadásainak élét, és a 2. félidőben valószínűleg a biztos egy pont megtartsa volt a cél, ami összejött.

Ha a tabellára nézek, látok két középcsapatot, amelynek a kieséstől nem kell tartani, viszont ahhoz, hogy meginduljon felfelé, mindenképp 3 egység kell. Az Ágyúsoknak biztos célja legalább az EL, a Leedsnek meg az a célja, hogy jó helyen végezzen, meccseket nyerjen.

Az őszi 0-0-ás meccsük 34 lövést hozott, az még a PL-ben is egy brutál magas szám, ehhez képest volt fura, hogy a 34 lövésből egy sem lett gól. De majd most!

A Leeds United jó számokat hoz az overhez mind a védekezés, mind a támadás oldalán. 14-14 lövés felett vannak az elkövetett lövések és elszenvedett lövések számát illetően is, azaz sokat tesztelik a United kapuját, de a Leeds játékosai is tüzelnek, mint a kutyák tavasszal.

Viszont az tény, hogy a hatékonyság nem az igazi sem itt, sem ott. Leeds meccsbe mostanában nem futottam bele, csak a 'régiből' táplálkozom, Arsenal meccset sokszor láttam, és sokszor fogtam a fejem, miket képesek kihagyni. Pepé óriási, a végletek embere, a legszebb dolgokra képes, meg a legnagyobb butaságokra. Tartja a mondás, hogy a zseni meg a bolond között nagyon vékony a választóvonal, ez rá igaz. Sokszor túlszíneznek dolgokat, sokszor nincs mellettük a szerencse, az a tipikus csapat, amelyben benne van a potenciál, de a gyilkos ösztön hiányzik.

Látja az ember ezeket a számokat, rendre 30+ lövésszám a két csapat meccsén, közben 1-0 meg 0-0 az utsó két meccsük. Viszont ha egyszer a támadók elkapják a fonalat, ha kijön nekik a lépés, itt tényleg megindulhat a góllavina. Lehet érdemesebb lenne max téttel kisebb line-t támadni, de valamiért úgy vagyok vele, hogy ezek vagy kiszakítják a gólzsákot, és tolnak egy 4-3-mat, vagy megint vaktölténnyel lövöldöznek, és akkor teljesen mindegy, hogy a 2,5 over megy el, vagy az over 4.0.

Tényleg két csapat a semmi (tabella) közepén, nincs oka az óvatoskodásnak. Kis szerencse kell a befejezéseknél, és akkor jöhet a góleső!

Arsenal - Leeds United: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp