Elég jó szorzót kapunk erre az eshetőségre, ami annak a fényében meglepő, hogy micsoda adok-kapok volt a fordított szereposztásban. Persze annyiban érthető, hogy a Brightonnak hat helyzet kell egy gólhoz mert a gólvonalról is fölé bikázzák általában, de a jelenlegi szituációban mégis úgy gondolom, hogy be fognak találni. Egyrészről a válogatott szünet előtt feljöttek és két nagyszerű győzelemmel eltávolodtak kicsit a kieső zónától, másrészről a keret nagy része pihenhetett, akik pedig úton voltak, azoknak önbizalomfröccsöt adtak a meccsek, hiszen Trossard és Moder is gólt szerzett. Elöl Wellbeck és Maupay pihent, így velük egy erős kettőssel rohamozhatják a hazaiak kapuját.

Az MU játékosoknak nem volt pihenő, a kulcsemberek mind több meccset is játszottak, ráadásul Solksjaer amúgy sem rotál, így a legfontosabb játékosok végigjátszották a teljes szezont eddig. Ezek után túl sok frissességet nem várok a hazai csapattól.

A Brighton labdabiztos, rövid passzos játékkal építi fel a támadásait, ezzel most lehet is esélyük a fásultabban mozgó Vörös Ördögök ellen, ráadásul Maupay és Wellbeck is elég gyors játékosok, akárcsak Mac Allister, könnyebben kibújhatnak a darabosabb és agyonhajtott Maguire mellett. Az odavágón a Brighton lőtt két gólt és kialakított több ziccert, úgy gondolom, hogy itt is be fognak találni. A hazaiak pedig 0-ra csak a City és az Arsenal ellen kaptak ki, a kisebb csapatok ellen képesek akkora nyomást helyezni a kapura, hogy valahogy begyötrik a labdát. Na nem azért mert annyira jók, hanem mert az ellenfél lesz ideges. Nem véletlenül csúszott fel ennyire a hazaiak oddsa, nem olyan egyértelmű meccs ez, így érdemes lehet a gólok felé elindulni.

Manchester United - Brighton & Hove Albion: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp