Utóbbi időben mikor a saját csapatom győzelmére, pontszerzésére tippeltem, főleg itt a guruban, mindig megvicceltek a kedvencek, és duplán idegeskedhettem a meccs végén, remélem nem történik meg ugyanez.

A sorozatos vereségei ellenére is odaérhetnének a top 4 környékére Klopp fiai, viszont nem férnek bele egyáltalán az ilyen totál megnyert meccsek, mint a Leeds és a Newcastle ellen döntetlenre leadott találkozók. Leeds ellen még benne-benne volt a levegőben az iksz, mert nagyon jó focival rukkolt elő a második félidőben Bielsa csapata, más kérdés, hogy addigra bőven meglehetett volna a nyugodt két gólos előny, de ami a Newcastle ellen megtörtént már tragikomédia. Gólokkal kellett volna vezessenek a félidőre, korai gól, rengeteg helyzet, tömérdek kapura lövés, és a négy csatárral felálló Liverpool képes volt mindent is kihagyni, ami már-már törvényszerűen megbosszúlta magát.

Nincs mese menni kell tovább, és amig matematikai esély van a TOP 4-re hajtani kell, hiszen a Poolnak az utolsó "nehéz" meccse a mostani MU elleni, míg a Chelsea játszik még Leicester, City, Arsenal ellen is, kisebb csoda kell igaz, de még fogható a BL hely, ez kell lebegjen Kloppék szeme előtt.

Manchester United jelen pillanatban légüres térben lebeg az angol bajnokságban, Citytől fényévekre, BL hely gyakorlatilag zsebben, mitöbb a második helyük sem nagyon forog már veszélyben, igazi téttel bíró találkozók számukra már csak az Európa ligában lehetnek, ahol a tegnapi főlényes Roma elleni győzelmük során értelemszerűen őket tartják a fogadóirodák az idei EL kiírás legnagyobb esélyeseinek.

Nem kérdés melyik csapatnak szükségesebb a hétvégi rangadón a három pont, és az elmúlt időszak MU elleni óvatos Klopp féle taktikát semmi sem indokolja, felkészültebbek, kipihentebbek a játékosai, úgy hogy már nincs BL, míg a MU elég kifacsart állapotban várhatja a hétvégi rangadót. Nagyon bízok egy vendég győzelemben, de mégis csak Anglia egyik legnagyobb rangadója, ezért maradok a vendég pontszerzésnél.

Manchester United - Liverpool: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp