Van az úgy, hogy az ember elveszíti a fonalat, és akkor belekerül a negatív spirálba. Valahogy így vagyok most ezzel, fel nem tudom fogni, az ukrán csapat mit akart az osztrákok ellen? Mert nagyjából semmit.

Na, de hagyjuk is, ettől függetlenül továbbra is hívő vagyok, magyarul hiszek a bundákban. Bunda többféle létezik, ugye a leginkább ismert, amikor anyagi haszonszerzés a cél, és elcsalnak meccseket, de nekem az is bunda, amit az angolok csináltak a skótok ellen, mert látványosan csalták a játékot. Azt nem hiszem, hogy mondjuk Kane nagy pénzt tett arra, hogy nem nyer Anglia, mert azok a srácok erre nem szorulnak rá. Viszont csaltak, mert be vannak sz@rva a csoportunktól, hisz sokkal jobban megéri nekik a 2 helyen végezni, mint a csoportot megnyerni.

Viszont ami tény, ha a csoportot megnyerik, akkor a nyolcaddöntőt otthon játszanák egy erős csapat ellen, akár francia, vagy akár német is lehet, ha maradnak másodikak, akkor mennek Koppenhágába, de van rá sansz, hogy papíron gyengébb ellenféllel találkoznak. Más kérdés, hogy a spanyolokkal is összefuthatnak, de a svéd-szlovák-lengyel trióból is jöhet ellenfél. Lényeg a lényeg, ezt a D csoportot nem nagyon éri meg megnyerni, és nagyjából az egyetlen magyarázat reálisan arra, miért játszottak annyira enerváltan az angolok a skótok ellen. Tényleg kb. az Eb egyik legpocsékabb meccse volt.

Persze mondhatjuk azt, hogy hohÓÓ, ha az angolok nem akarnak csoportot nyerni, akkor miért akarnak a csehek? Szerintem ők sem akarnak, csak ők ráfaragtak, mivel egy góllal jobbak az angoloknál, így ha Rashfordék nem lőnek gólt, és a csehek nem kezdenek öngól gyártásba, akkor marad a 0-0. Akkor lesz csak fura meccs, ha a csehek célja is a meccs elbukása...

De ha tegyük fel, őszinte meccs lesz, akkor sem elvetemült gondolat a cseh+1 AH, hisz a tuti továbbjutás tudatában az angol srácok sem fogják szétszaggatni magukat.

Csehország - Anglia: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp