Az első Peter Stöger vezette tétmeccsen eléggé nehézkesen lendült bele a magyar bajnok Ferencváros. Ám mikor megtalálta Tokmac az első gólt utána kiaszakadt a gólzsák és ahogy lenni szokott egy nagyobb és egy kisebb csapat meccsén eredményben is meglett a végén a reális különbség, igaz a játék képe hagyott kívánni valót maga után.

Az osztrák edzőtáborban három meccset nyert a Fradi, minőségi szintén BL -re készülő együttesekkel szemben, a Dunaszerdahely ellen pedig 1-0 -val "kedveskedtek" a nézőknek.

Az első meccsen még nem jött ki a munka gyümölcse és a héten Dibusz Dénes is nyilatkozta idő kell míg teljesen magukévá teszik az osztrák tréner elgondolásait. Eltelt egy hét ezalatt csak előremozdulhatott az együttes és az első meccs tapasztalataiból is csak okosodni lehetett.

Stöger elmondta a visszavágón sem lesz tartalékolás a legjobbakat fogja pályára küldeni, mostanra kiderült zártkapus visszavágón.

Ebben a Fradiban sokkal több van, mint amit az eddigi csak győzelmek során mutatott, újra támadószellemű tizenegyet láthatunk majd a koszovói fővárosban.

A Pristina szerény képességű csapat, igaz Budapesten a szebbik arcukat mutatták, de igazi kiscsapatként kipukkadtak a második félidő derekára. Most sem várok tőlük sokat, maximum egy talált gólt, de ez a Fradi nem fog kétszer egymásután rosszul játszani, márpedig ez egy sok gólos papírforma győzelmet sejtet, ami a magyar foci megszerzett koefficiens pontjainak is "jól esne".

Normál esetben idegenben is 2-3 gól van a koszovói és a magyar bajnok között, ami szerintem kedden realizálódni is fog.

KF Prishtina - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp