Ritkán kapunk ilyen jó oddsot a Chelseare, az Arsenal ellen viszont egy 1,79-et nem lehet ott hagyni. A regnáló BL-győztes látogat az évek -lassan évtizedek- óta szenvedő Arsenal otthonába és nehezen lehetne olyan jelt találni, ami a hazaiak irányába mutatna.

Osztálykülönbség van a két csapat között, a Chelsea a BL győzelem óta ráadásul csak erősödött, Lukaku érkezése betöltheti azt az űrt, ami elől sokszor volt Wernerrel. A védelembe bekerült Chalobah, aki egy rendkívül tehetséges fiatal gyerek. Mindenki egészséges szinte minden poszton, Ziyech és Pulisic az egyedüli hiányzó, de őket bőven tudják pótolni Tuchelék. Első meccsükön végig magabiztosan játszottak és simán nyertek 3:0-ra.

Nagy a gond az Arsenalnál, botrányos teljesítményt nyújtottak a szezonnyitón és most sokkal komolyabb ellenfél jön szembe, úgyhogy nem sok jóra számíthat Arteta csapata. Lacazette és Willian nem léphet pályára, Aubameyang is kérdéses. Teljesen középszerű játékosok alkotják az ágyúsok keretét, nem hiszem hogy bárkinek mondana valamit bármelyik név akár a kezdőből is.

Az egymás elleni meccseken nincs ugyan Chelsea dominancia, de jelen állapotban nem látom, hogyan szerezhetne akár csak 1 pontot is a hazai csapat. Teljesen különböző céllal vág neki a két csapat a szezonnak, az Arsenalnak véleményem szerint a túlélés lesz a cél, míg a Chelsea egyértelműen a bajnoki cím és az újabb remek BL szereplés irányába nézelődik. Hazai oldalról nem várok gólt egy ilyen beton védelem ellen, míg Lukakuék vígan lőnek 1-2 gólt ennek az Arsenal védelemnek.

Arsenal - Chelsea: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp