A Ferencvárosi TC idén is bizonyított a nemzetközi porondon, ami végül Európa-Liga főtáblát ért. Ami látványos változás a Fradi játékában az az, hogy Pepi Stögerrel jóval támadóbb, eseménydúsabb mérkőzéseket vív a zöld-fehér alakulat, mind hazai viszonylatban, mind pedig Európában. A legutóbb a Mezőkövesd ellen a korai bekapott gól ellenére sem ijedt meg az FTC és végig nyomás alatt tartva a matyó gárdát végül könnyedén sikerült a fordítás és a végére felőrölték az ellenfelüket, a 4-1 -es eredmény túlzónak sem hatott. Ami elég itthon az a nemzetközi porondon viszont már nem biztos, és a Young Boys az apró hibákat meg is büntette, így ez a kapott gólok számán is meglátszott sajnos. Lehet tovább bizonyítani és edződni a Leverkusen, Celtic, Betis hármas ellen, szép feladat az biztos.

Most viszont itt a következő hazai megmérettetés. A frissen, egyből visszajutó Debereceni VSC próbálkozik, immáron Dzsudzsák Balázs vezetésével, a kispadon pedig pikáns elem jelenik meg, volt Fradistaként Huszti irányítja a kispadról a hajdúságiakat.

A Fradi hazai környezetben a magyar mezőnyben rendre nyomás alá tudja kényszeríteni a riválisokat, ez alól a Loki sem lesz kivétel. Stöger vezetésével szinte már garantált a soki gól az NBI -ben, a Debrecen pedig megmutatta, szeret bele menni a csapkodós ütközetekbe, így akár a mindkét csapat gólt szerez is kínálkozó opció lehet. A válogatott szünet előtt és a BL bucsú után most a koncentráció is 100% -os lehet, így pedig a Fradi gólok hiányától sem tartok. Magabiztos sikerét várom a bajnoki címvédőnek. Tippem: 3-1

Ferencváros - DVSC Debreceni: Gólok száma - Felett/alatt tipp