Ez most komoly? Anglia - Andorra mérkőzés a Wembley Stadionban! A miniállam rúgott két gólt San Marinonak és akkor teljesen kifordul a világ önmagából? 1,36 -os oddsot adnak arra, hogy a miniállam nem szerez gólt Anglia pályaválasztása mellett! Ez nagyon ajándékszagú szorzó az oddsmesterektől. Sőt a tegnapi napon még 1,50 is volt a szorzó erre a kimenetelre. Láthattuk a Southgate vezette Angliát az Európa-bajnokságon, ahol a csoport riválisok egyetlen egyszer sem tudták mattolni Pickfordot, a horvátok, csehek és a skótok is találat nélkül maradtak.

Pénteken pedig mi magunk is szemrevételezhettük a Puskás Stadionban, hogy milyen nehéz az angol védelmi vonal mögé jutni, előrejátékban nüansznyi esélyünk volt bármire is.

Nagyon összevan rakva ez az angol csapat, főleg a védelme, nem véletlen jutottak az EB fináléba. Túl vannak a lengyelek megverésén, ezután a budapesti végül kiütéssel záruló egyik legynagyobb próbatételükön, a kötelező Andorra elleni kitümésre készülnek, majd Lengyelországban tehetik fel a katari kijutásra a koronát.

Andorra, már annak örülhet, ha négy-öt meccsenként talál egy gólt, most San Marino ellen sikerült kettőt is szerezni Marc Vales révén, aki két szép fejes góllal vétette észre magát, meg hidrogénszőkére festett hajával.

Anglia azonban más tészta, a legnagyobb futball nemzetek ellen pedig nincs sok keresnivalója Andorrának, már az nagy tettnek számít, ha tudnak kettőt passzolni az ellenfél térfelén egymás utánban.

Mégegyszer mondom nem értem a bukikat, hogy miért várnak esetleges andorrai gólt, ennek kb. 1,10 -es szorzónak kellene lennie. Az eddigi angol-andorrai történelem négy meccset jegyzett fel, angol pályaválasztás mellett 5-0 és 6:0, andorrai földön 3-0 és 2-0 lett az eredmény. Most sem lesz nagy változás, sima kapott gól nélküli háromoroszlános siker várható.

Anglia - Andorra: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp