Végre lejártak a válogatott meccsek, visszatérhetünk a valódi focihoz: a klubfocihoz. Tesszük mindezt úgy, hogy elég rendesen érzi jó pár csapat a dél-amerikai katyvaszság utórezgéseit, ugyanis míg jó pár csapat a brazil szövetség gyerekes hisztijének köszönhetően kénytelen nélkülöznie a játékosait, addig a Tottenham fotbalistái egy dél-amerikai szappanoperába illő jelenetnek voltak a főszereplői, aminek köszönhetően 2+1 játékosát kénytelen nélkülöznie Nuno Espirito Santonak. Lo Celso, Romero és Sanchez akik a kis kiruccanásuk miatt kénytelen karanténba vonulnia, míg a Son sérülés miatt kihagyta Dél-Korea második mérkőzését, kérdéses őt is milyen állapotba kaphatta vissza a Tottenham.

Egyedüli 100 százalékos csapatként vezeti a Tottenham a PL-t három forduló után, viszont engem közel sem győztek meg a játékukkal. Három minimalista győzelemmel, 3-0as gólkülönbséggel állnak jelenleg, ez hosszú távon semmiképp sem tartható, és bár megkönnyebülhettek Kane döntésétől, miszerint továbbra is a londoni együttes kötelékében marad, ez sokkal inkább időhúzás, mint végleges döntés, és a tél folyamán minden bizonnyal elköszön a csapattól amelyik naggyá tette őt.

Ami miatt nem merem hazaiba tenni a találkozót az a Crystal Palace jelenlegi átmeneti keret kialakítása, tavalyi kiöregedő edző-csapat duóból elment Hodgson, jött helyette egy mondhatni zöld fülű, kettős megitélésű Patrick Viera. Két döntetlen és egy kikapás a mérlegük eddig, ami mondhatni vállalható, hiszen a becsúszott vereség a nyitó fordulóból jött a Chelsea ellen.

Nincs erre pontos statisztikám, de nem a focizni akaró együtteseknek szokott kedvezni a válogatott szünet, az idő rövidsége inkább segíti a bekkelő együttest felkészíteni az adott találkozóra, ez ráadásul helyi idő szerint szombaton ebéd időben lesz, még kevesebb idő áll Espirito Santo rendelkezésére, ráadásul a hiányzók is nehezítik a dolgát. Szerintem megszakad a Tottenham száz százalékos mérlege és pontot szerezhet Viera együttese.

Crystal Palace - Tottenham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp