Nyúlszagot érzek! Nyúlszagot érzek, méghozzá magamon, mert erősen gondolkodtam a sima háromesélyes Rangers győzelmen. Ez a Lyon még mindig pocsék, bár a Nantes és a Strassburg ellen meccset nyert, azért látni a hiányosságokat. Én még mindig a védelmet látom neuralgikus pontnak, ahány meccs, annyi belső-védő páros, itt egységről, összhangról nem nagyon lehet még beszélni. Hogy épp ma kik játszanak a védelemben, fogalmam sincs, nézegetem az előzeteseket, de csak összekavarodok, Diomande, Denayer, Boateng és Silva mindeféle kombinációját látni, de ezek a portálok, előzetesek is csak találgatnak, talán még maga a Lyon mestere sem tudja, kik játszanak este a védelemben.

Számomra érdekes, hogy ezek a polulárisabb oldalak, sportsmole, whoscored... mind Lyon sikert jósol, csak azt nem tudom, hogy miért. Egyébként ha már whoscored és lehetséges kezdők, szerintem az oldal ezen részét felejtsük el, mert egyre felületesebb az oldal. Ma pl. a Rangers belső védő párosa a whoscored szerint Goldson és Helander, két olyan srác, aki tuti nem kezd, az egyiket műtötték a másik meg benyelte a Covidot és karantén alatt van...

És akkor itt villant meg az a bizonyos izzó, mint a rajzfilmekben. GÓLOK! A Lyonnak is a védelem a legpocsékabb csapatrésze, bár a középpálya szűrő részlege is pocsék. A hazai csapatnak hiányoznak a belső védői, szóval itt mindenképp valamilyen gólos opcióban gondolkodtam.

Nos az fi 1 over mellett döntöttem, mert a 0,5 over odds elég vékony, az 1,5 over odds már jó, de ott meg van rizikó. Így egy picit óvatos, már-már nyúlszagú over 1-nél maradtam. Én amondó vagyok, félidőig látunk már gólt, vagy akár gólokat.

Amiben még picit bízom, hogy a Lyon spílerek fejében már ott motoszkál a hétvége a PSG elleni bajnoki, már csak emiatt is lehet koncentrációhiány, amit a hazai csapat góllal büntet.

Rangers FC - Lyon: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp