Komoly kis meccs kerekedhet ki ebből az ötödik fordulós angol összecsapásból, ahol az idényt két jó formában kezdő csapat találkozik Londonban.

Két győzelem és két döntetlen a West Ham eddigi mérlege, igaz a két döntetlent az utóbbi két meccsükön játszották és valószínűleg többet vártak a remek szezonkezdés után ezektől a meccsektől. Visszanyerhették viszont a hitüket a csütörtöki horvát kirándulás után, ugyanis 2:0-ra verték a Dinamot. Nem lesz Antonio most, akit kiállítottak legutóbb és aki az eddigi gólokban többnyire szerepet vállalt. Fornals és Benrahma viszont ott van, akik Antonio hiányában a gólokért felelősök. Otthon nem gondolom, hogy ne tudnának legalább egy gólt rúgni annak a Unitednek, akik azért általában kapnak egy-egy gólt bajnoki meccseiken.

Elég komoly fiaskóba szaladtak bele a vörös ördögök Svájcban, Wan-Bissaka kiállítása után mintha egy angol ötöd osztályú csapat játszott volna, siralmas volt a csapat ezután, nem is tudtam ezt még azóta sem igazán feldolgozni. Egy játékos esett ki, mégis teljesen elvesztették a kontrollt Ronaldóék. Eddig veretlenül vezetik a bajnokságot, hozzák a gólokat a meccseken, de rendre kapnak is. Az alapemberek közül mindenki elérhetrő OGS számára, valószínűleg az idegenbeli góllal nem lesz probléma.

Mindkét csapat tud kellően támadó felfogásban játszani és egyik oldalon sincs hiány gólszerzőkben. A hazaiak 10/8 hazai meccsükön megrúgták a 2 gólt, a tippünkhöz most 1 is elég. Kérdés, mennyire regenerálódtak a hazaiak a csütörtöki idegenbeli túra után, de nem hinném, hogy ezen a szinten ez problémát jelentene. Mindkét oldaltól elvárható a gól és kialakulhat egy nagyon jó kis meccs ebből a párosításból.

West Ham - Manchester United: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp