Az F-jelű csoportban elég tiszta a kép. Dánia hat kör után hibátlan, 18 pontot szerzett, lőtt 22 gólt, és egyet sem kapott. Főleg az a valami, hogy hat találkozót nyomott le zsinórban ebben a hatosban kapott gól nélkül, és megnézve azt, hogy a moldávok milyen szinten gurugáznak, simán látom a reális esélyt arra, hogy Moldova a kaput sem nagyon fogja eltalálni. A moldávok három lőtt gólnál járnak, legutóbb Ausztria ellen játszottak 0-2-őt, a kaput egyszer találták el lövéssel...

Mi tagadás, most is valami hasonlóra számítok. Dánia egy győzelemmel bekerül a vb-re kijutó csapatok közé, ami nem kis tett lenne. Persze ehhez kell nekik mondjuk egy skót-izraeli iksz, de szerintem a dánok annyira acélosak, hogy kizárt a pontvesztés.

Én tipikusan olyan találkozót várok, ahol igazából semmi látvány nem lesz, a dánok lőnek egy-két gólt, aztán gurigáznak a semleges zónában, Vestergaardék majd hátul gurigáznak, aztán a többiek nézik.

Moldova ha még motivált is lenne, totál lesüllyedt a miniállamok szintjére. Mondjuk még a zászló is full Andorra...

Moldovát a Sheriff tette fel a foci térképére, de a Sheriff nem a moldáv srácoknak köszönhetően szárnyal.

Dánia bele is kényelmesedhet a helyzetbe, hisz magabiztosan vezetnek, ráadásul nem olyan régi emlék, amikor otthon 8-0-ra verték a moldáv válogatottat. Nincs egy súlycsoportban a két együttes. Én abból indulok ki, hogy a dánok most sem kapnak gólt, és szerinteme zúttal nem is lőnek sokat. Igazából nekik így 22-0-nál a gólkülönbséggel nem kell foglalkozni. Begyűrik valamilyen úton s módon a biztonságot jelentő duplát, aztán tili-toli.

Otthon talán a moldávok is szeretnék megúszni, hogy kiüssék őket, meg eleve nem hiszem, hogy egy ilyen mérkőzésre a dánok fel tudnak pörögni.

Moldova - Dánia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp