Hansi Flickkel ugyan jönnek az eredmények, de a csapat játékán még van mit javítani. Most egy olyan mérkőzés következik, ahol duplán hajtani fognak a németek, köszönhetően annak, hogy egyetlen vereségüket pont mai ellenfelük ellen szenvedték el.

Szeptemberben igen jól teljesítettek Havertzék, három vb selejtezőt hoztak le kapott gól nélkül, 12-0-ás gólkülönbséggel. Ma az ellen az Észak-Macedónia ellen lépnek pályára, akiktől hazai pályán kikaptak márciusban. Ugyan simán vezetik a J jelű csoportot, de itt ma fűti őket a revans, ráadásul ha ezt a találkozót hozzák, akkor biztosan kint vannak a vébén (egyébként így is, de még van matematikai esélye a többi csapatnak).

A hírek szerint ma Werner helyett Havertz kezd, ami biztató a tippre nézve. Wernert Szalai Ádámhoz tudnám hasonlítani, csak Ádámmal ellentétben az ellenfelet segíti. Hébe-hóba rúg egy gólt vagy ad egy gólpasszt, de ennyi. Nálam mondjuk ott megbukott, hogy egyszer azért kellett lecserélni, mert zavarta a hangos szurkolás...

Nagyon érdekesen alakul a vendégek támadójátéka, a régi, korábban jól bevált 4-2-3-1-et játszatja Flick a csapatával. Vérbeli csatár már nem nagyon van ebben a keretben, csak a már említett Werner, ez pedig a mögötte szereplő három támadójátékosnak rossz hír, mert tőlük várják a gólokat (még a rutintalan Adeyami az, aki csatár)

Igaz, hogy idegenben lépnek pályára ma a németek, de a legutóbbi, egymás elleni mérkőzés eredménye okán kettőzött erővel fognak hajtani. Gyors német kezdést várok, illetve azt, hogy a félidőben már kettővel mennek a vendégek.

Észak-Macedónia - Németország: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp