Gyirmót - Fradi meccsre kerül sor szombaton az NB1 11. fordulójában, ahol nem kérdés, hogy melyik együttes az esélyesebb.

A Fradi két botlásból érkezik ide, hiszen a ZTE óriási meglepetésre mindhárom pontot hazavitte a Groupama Arénából, majd az MTK-t sem tudta legyőzni Ströger együttese. Látva, hogy a Fradi milyen szinten kiemelkedik ebből a mezőnyből, ez több, mint ciki... per pillanat nem is a Fradi vezeti a tabellát, sőt, vesztett pontok tekintetében is csak holtversenyben a legjobb. Stögernek bizony nem fér bele több botlás, mert lassan remegni kezd alatta az a pad...

A Gyirmót nagyjából azt hozza, amit várunk tőle, küzd foggal körömmel a kiesés ellen, eddig 9 pontot gyűjtve jelenleg ugyan kieső, de abszolút versenyben van még hosszú távon a bennmaradásért folytatott harcban.

Nem nagyon kell ecsetelni, hogy milyen hatalmas különbség van a keretek között... Itt csak a motiváción múlhat a dolog, de úgy gondolom, két ilyen bajnoki után a zöld-fehérek háza táján tettek azért a vezetők, hogy legyen a játékosoknak motivációja Gyirmóton... Már a hétközi kupameccsen is látszott, hogy felpaprikázták őket, így a mennyei megyeiben szereplő Tökölhöz, sem bohóckodva mentek... 45 perc alatt eldöntötték a meccset, 6 gólt szerezve... erre kicsit rápihenve 7-0-val zárult a meccs végül. Látszott, hogy nem fér bele Stögernek egy újabb kínos eredmény... már csak a felállásból is... Nos, Gyirmóton is ezt várom... szerintem büntetések lettek előtérbe helyezve újabb botladozások esetére... így motiváltak lesznek a játékosok, akik egyébként nyilván belefásulnak abba, hogy egy egy EL-derbi után, mondjuk a Betist követően a Gyirmót ellen kell kifutni a pályára... A győzelemben biztos vagyok, nem fér bele több botlás, és szerintem több gólos lesz az a győzelem... mindenesetre ezzel a biztonsági -1.0-es hendivel egy szűk egy gólos siker esetén is visszakapjuk tétünket!

Gyirmot FC - Ferencváros: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp