A Ferencváros csoportjában, kettészakadt a mezőny. A Leverkusen és a Betis fölfelé lógnak ki a "G" jelű kvartettből.

Két hete Sevillában, egy a végén megesett gólváltással remiztek a Benito Villamarinban. Most a tét az csoport első helye lesz, a Bayer Arénában pedig nem fogja meghazudtolni saját stílusát a Leverkusen. A Gerardo Seoane dirigálta Leverkusen kissé mintha megrogyott volna a Bayern elleni 1-5 -ös bajnoki zakó óta, itt az ideje kijönni a gödörből és csoportvezetőhöz méltóan szerepelni. Az elmúlt öt tétmeccsükön rendre kaptak gólt, ezen valószínű most sem változtatnak, de előre fele játékban bőven benne van az együttesben, hogy a Wolfsburg elleni szombati 0-2 után ismét találatokat szerezzen.

A Pellegrino vezette Betis is rendre gólt kap, legutóbbi négy tét meccsükön is így volt, és ők is gólra éhesek lehetnek csakúgy, mint a Leverkusen, hiszen a hétvégén az Atletico Madrid otthonában (0-3) szintén gól nélkül maradtak.

Két a támadást előtérbe helyező Top bajnokság klubja feszül egymásnak, az első tapogatózósabb sevillai 1-1 után, ahol a gólok a végén jöttek, most már az első félidőben várhatjuk a gólokat. Szokták mondani, hogy kevés gólos odavágó után rendre jön a sok gól a visszavágón, nos én most ezt várom, ráadásul a két együttes alapberendezkedése is erősíti a tippet.

A Leverkusen meccseinek 75-80% -án rendre potyognak a gólok, most volt egy kis hullámvölgy, de éppen ezért időszerű, hogy megint tűzijátékot rendezzenek, ami eredményességgel is párosul. Gólkavalkádos meccsen dőlhet el ma este a csoport elsőség sorsa. Tippe: 3-2 vagy 2-3

Bayer Leverkusen - Real Betis: Gólok száma - Felett/alatt tipp