Szerintem egy használható tipp ez, persze nincs rá garancia, hogy be is jön. Könnyen keresztülhúzhatja minden számításom egy albán-dugó, de én úgy kalkulálok, hogy Albánia nem szerez gólt. Ez az albán csapat nem jó. Az más kérdés, hogy minket előről-hátulról oda-vissza megraktak, de mi sem vagyunk jók.

Anglia totál más szinten gurigázik, az angol srácok a Premier League-ben edződnek, a legjobb, legnívósabb bajnokságban. Van az albánok között is pár srác, akik jó bajnokságokban edződnek, de hát láttuk, hogy csapat szinten mégsem olyan jók. Az Albánia-Anglia meccsen Albánia összesen 2 lövést tudott összehozni. Két lövést. Én láttam a meccset, fogadtam is az albán gólra, és bizony jó nagyot ...tam. Két kósza lövés, semmi több.

Az angolok legutóbb kicsit megnehezítették saját dolgukat, hisz mi magyarok tudtunk egy 1-1-es döntetlent játszani Grealishék ellen. Persze olyan nagy bajban most sincs Anglia, hisz Albánia és San Marino a két hátra lévő ellenfél, de azért ezt ők ma otthon el akarják intézni.

Én egy gyámoltalan albán csapatot várok, amelynél a labda sem lesz sokszor. Otthon is 22%-ban tudta Albánia a labdát birtokolni, az édeskevés. Fogalmam sincs, milyen kezdőt állít össze az angol menedzser, de hát olyan mély a merítési lehetőség, hogy nem nagyon lehet mellényúlni.

Érdekesség, hogy Angliának akár még egy újabb remi sem lenne tragédia, hisz az utolsó meccsük San Marino ellen lesz, ott meg kb legrosszabb esetbe is ilyen 5-0, 6-0-lal lehet számolni. De épp segíti az én tippem, és ad egy plusz biztonság érzetet az angoloknak. Emiatt nem lesznek görcsösek, és nagyon bízom benne, hogy ezúttal az első játékrészt sem fogják átaludni. Ez a tipp az első meccsükön Albániában szépen lejött, más kérdés, hogy én akkor sajna az albán gólon voltam...

Anglia - Albánia: A Anglia nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp