Nem szeretek magyar csapat ellen fogadni, legyen az labdarúgás, kézi-, vízi- vagy kosárlabda, esetleg jégkorong. Igazából nem is szoktam, talán ez lehet az első alkalom, amikor úgy választottam tippet, hogy magyar válogatott vagy esetemben klub az elszenvedő fél. Most mégis azt gondolom, hogy ezt muszáj meglépnem, mert nem igazán tudom otthagyni ezt a szorzót.

Magyar viszonylatban jó csapat a Fradi, de azt gondolom, hogy kicsit átestek a ló túloldalára. Ha nekik kellett akkor halaszthattak, ha az ellenfélnek, akkor nem mentek bele. Az idei szezonban ez mondjuk már nem annyira jellemző, de tavaly többször is előfordult. Ennek okán jó páran felszólaltak és az idei évre eltűntek ezek a halasztások, pedig lehet, hogy akkor jobban állna a magyar csapat. Stögerrel az látszik, hogy a klub nem bírja a hajrát és a végére elfáradnak a játékosok. Az is szembetűnő, hogy hány alkalommal pattant úgy a labda, hogy a saját játékosáról kapott gólt a Ferencváros, érdemes lesz erre is figyelni.

A magyar klub 2 ponttal vezeti hazája bajnokságát, de a tavaszra szerintem ez jelentösen megnő. Addigra eltűnik a nemzetközi kupás terhelés és a bajnokság mellett már csak a Magyar Kupa marad. Addig azonban itt van még ez a mérkőzés, hazai pályán lehet szépen búcsúzni a sorozattól.

Az a Leverkusen lesz ma az ellenfél, amelyik együttes október 30 óta kiváló formában van. Az azóta lejátszott hat mérkőzéséből ötöt megnyert, köztük a Betis, Celtic vagy a Leipzig ellen. A hétvégén egy hetessel hangoltak a németek a Fradi ellen, remélhetőleg ma megelégszenek kevesebbel.

A két csapat jelenlegi helyzete is azt mutatja, hogy ez egy tét nélküli mérkőzés ugyan, de esélyesebbek a gyógyszergyáriak. Nem azt írom, hogy sima vendéggyőzelmet várok, bár benne van az is a pakliban. De ekkora szorzón sajnos muszáj bepróbálnom a Bayer győzelmet, maximum a magyar csapat megszerzi első pontját, vagy pontjait.

Ferencváros - Bayer Leverkusen: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp