Elérkezetek egy szintre a bukmékerek! A Barcelona sevillai vendégjátéka alkalmával a 1,5 overt 1,30 fölé lövik be! Hát ez a hülyének is megéri, hiszen pár éve ez a kimenetel, valahol 1,08 körül lehetett egy ilyen rangadón.

Kétségeink ne legyenek, ezt a szezont a katalánok lehúzhatják a wécén. Edzőcsere, megbukott „holland” projekt, BL-kiesés. Van egy raklapnyi sérült, így mit várhatunk Xavitól? A válasz szerintem egyszerű: vissza a gyökerekhez, legyen nálunk ismét a labda; ha sok a sérült dobjuk be a fiatalokat; játszunk jó meccseket. Ha már a Sevilla is 10 pontot vert a Barcára féltávnál se, akkor a Realról ne is beszéljünk (16). Egyébként azt gondolom, hogy egy tavaszra összeálló megerősített keret, és egy jó EL-sorsolás, még akár jót is tehetne a klubnak. Európa Ligát még úgysem nyertek a gránátvörösök. Tetszik, hogy Xavi nem vacakol, és tényleg teletömi „tinikkel” a válságban lévő sztárcsapatot: Nico (19) – legutóbb győztes gól az Elche ellen; Gavi 17, és kezdő!; Ezzalzouli és Erik Garcia egyaránt 20 éves, de ezt a 22 esztendős Jutglát is melyik zsebéből húzta ki Xavi??? Szerintem jó választ ad most a válságra a Barcelona! Jöjjenek a titánok, legyenek közönségszórakoztató látványos meccsek. Pont most érzem ebben a keretben a gólt/gólokat és a bukmékerek ezt a változást még nem reagálták le!

Rangadót nyert a Sevilla. Lopetegui legénysége legyűrte a hétvégi rangadón a bajnokot Rakitic, Ocampos, Papu Gomez vezérletével. Most kell az újabb nagy skalp, bár érzékeny veszteség az argentin Ocampos kidőlése, aki agyrázkódást szenvedett. Azért nem féltem a hazai csapatot, aki az idén nyolc alkalommal játszott a Ramon Sanchez Stadionban és 20 gólt szerzett. Számszakilag ez 2,5 feletti átlag!

Úgy gondolom, hogy sima és könnyű lesz az over! A Sevilla most a siker hullámán szeretne lovagolni egy újabb giga klub ellen, míg a Barcán nincs/nem lehet eredménykényszer és beleáll egy nyílt sisakos meccsbe. Nem hiszem, hogy ebből egygólos taktikai csata kerekedne ki.

Sevilla - FC Barcelona: Gólok száma - Felett/alatt tipp