Rég láthattunk ilyent, hogy a két csapat mérkőzésén a Sevilla felé billenek a szorzók, viszont jelen körülmények között teljesen normálisnak mondható, sőt szerintem még hízelgők is a Barcára adott odds, én biztos jóval esélyesebbnek hoztam volna ki a hazai csapatot, ezért probálom be a hazai DNB-t.

Mindkét csapat egy roppant izgalmas mérkőzést tudott megnyerni a hétvégén, a két párhuzam között csak annyi a különbség, hogy míg a hazaiak az Atleticot sikerült két vállra fektetniük, addig a Barca az Elche ellen szórakozott el egy két gólos előnyt s nagyon kellett kaparniuk, hogy ne ismét leégés legyen a vége.

Ebben a szezonban egyedül a Sevilla tűnik a Real Madrid egyedüli kihivójának, ha sikerülne nyerniük három pontra megközelítenék a királyi gárdát, és tekintve, hogy semmiféle rotációt nem alkalmazz Ancelotti a Real kispadján simán benne van a tavaszi nagy hajtásban egy Atleticohoz hasonló leolvadás, mikor sorra jönnek majd a kemény meccsek La Liga - BL sorrendben. Ami a tipp mellett szólhat még a bajnoki üldőzés mellett, az pedig a Sevilla hazai formája: 8 meccséből 7 győzelem és 1 döntetlen igencsak imponáló mutató.

És ha már a Barcáról irunk egy rövid elemzést akkor nem maradhat el a csapat ekézése, a keret nagyon alacsony színvonalú minősége és menedzselése, aminek köszönhetően hétről hétre olyan nevek mutatkoznak be (tegyük hozzá többségük elég meggyőzően) a La Ligában, akikről csak a legnagyobb hungaró katalánok hallhattak egy-egy mondat erejéig. A 100 millió eurókért vásárolt Coutinho egy U23as Barca kezdővel felérő szintet sem éri el, nyáron nagyon sokak intelmére idehozott Aguero sajnálotos módon szezon közbe akasztotta szögre a cipőjét, mellettük teli vannak sérültekkel: Sergio Roberto, Ansu Fati, Braitwhaite, Pedri, Dest, Depay. Ez egy olyan hiányzó névsor amit még egy Prime Barcelona is igencsak nehezen élne meg, nem beszélve a mostani átalakuló félben lévő csapatról.

Nálam egyértelmű esélyese a meccsnek a Sevilla, és egy DNB hazai opciót ezen a szorzón érdemes bepróbálni.

Sevilla - FC Barcelona: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp