Kánaán van ma a KHL-ben és ezt gyorsan ki kell használni, mert már a korai meccsek eredményei is kb. úgy alakulnak ahogyan vártam, viszont a 13 órás kezdésű Metallurg Magnitogorsk - Lokomotiv Yaroslavl párosításról már nem szeretnék lemaradni. A vendégcsapattal pár napja foglalkoztam egy írás erejéig, nem az általam vártakat hozták. Most inkább a hazai esélyek felé kutakodtam, s bár elveimnek ellentmond, hogy valamilyen szinten végeredményt ajánljak, most mégis azt teszem. Igaz egy végtelenségig lebiztosított tippet ajánlok, reményeim szerint nem hiába.

Most már teljesen kiszámíthatatlan csapattá vált számomra az Igor Nikitin irányította Lokomotiv Yaroslavl. Mikor vártam volna tőlük legalább 2-3 gólt hazai környezetben, "besültek", viszont legutóbbi meccsükön, a Keleti Konferencia listavezetőjénél, a Traktor Cseljabinszk-nál majdnem meglepetést okoztak. Igaz azt a találkozót inkább a hazai csapat "bohóckodta" el döntetlenre, mert jó ideig stabilan uralták azt a meccset. Most egy hasonló erősségű csapathoz látogatnak, szerintem kevesebb eséllyel, mint a Traktor elleni meccsük során.

Azért gondolom, hogy kevesebb az esélyük, mert a Metallurg Magnitogorsk-nak 2022-ben ez az első hazai fellépése és egy hosszú, vegyes eredményekkel teli idegenbeli túra után, biztos hogy masszívan rámennek a győzelemre. Alapból erősebb együttesnek tartom Ilya Vorobyov csapatát mint a vendégeket, de most biztos, hogy ki vannak éhezve az Arena Metallurg jegére, ahol a sorsolás szeszélye folytán karácsony előtt játszottak utoljára. Velük is foglalkoztam már a közelmúltban a "tatároknál" tett látogatásuk alkalmával és amiket ott írtam róluk továbbra is megállja a helyét. Nem akarom ismételni akkori önmagam, de ami a legfontosabb, mér mindig Ők a teljes liga legeredményesebb csapata.

Még mielőtt bárki nekem esne a meccs után, nem 100%-os a tipp, de én bízom benne és valós pénzzel is játékba küldöm.

Metallurg Magnitogorsk - Lokomotiv Yaroslavl: Hosszabbítással és tizenegyespárbajjal együtt - Mérkőzés tipp