Gyászolt a magyar sportfogadó társadalom azon része, azon nem kis része, amely minden hévégén overre vette a PSE meccseit. Tényleg aki csak az eredményeket böngészte mondjuk Finnországban, és a finn tippmixen ikszelgetett, az is húzta az overt, mert jött. Mi a meccseket is láttuk, sőt élveztük, és nyertünk.

Anno Szigo kolléga volt, aki rászoktatott az Atalanta meccsekre, aztán ő volt, aki rászoktatott a Paks meccsekre, és amúgy jól tette. Én bevallom, elengedtem már az NBI-et, de mióta Bognár átvette a Paksot, simán volt legalább egy csapat, amelynek meccseit érdemes volt nézni. Elöl-hátul gólok, intenzív játék, gólra törő játék. Aztán püff, először kivették a rendszerből Hahn-t. Izomzat nulla, a srác mégis megélt a nagy bika védők között, megél most is, és gólokat lő. Na neki épp ellentéte testalkatban Ádám, aki egy bölény. A másik bölény Böde, aki megint elöl játszik, ott kevesebb kárt csinál. Hahn elvesztése nem járt gólvesztéssel, Sajbán, stb. jöttek a gólok, viszont Kis Bogesz elvesztése tuti érződik majd. Bognár István kreálta a játékot, mozoghatott szabadon, és nem nagyon volt olyan meccs, ahol ne adott volna gólpasszt, kulcspasszokat, vagy lőtt gólt. Elment Ciprusra bohóckodni, karrierje vége felé érve egyrészt értem, másrészt baromira nem.

Hogy az ő hiányát is elbírja-e a Paks, azt kétlem. Az is jó kérdés, hogy ezek után mi lesz? defenzívebb lesz a játék. Bognár hátra nem nagyon játszott. Ha nem ő osztogat, több lesz a rossz passz, több kontra, még több kapott gól.

A Csercseszov-féle FTC eddig elég vakon volt, két igencsak rágós meccs. Viszont helyzetek azért voltak, kapufák, látszott, hogy tolja neki a Fradi. Szerintem érik Bassey gólja is, Tokmac hátrább vonva sokkal hasznosabb, persze nagy kár, hogy az FTC-nél meg Uzunit szedték ki, mert mentalitása az olyan volt, amilyen kevés NBI-es játékosnak van. Küzdött, csúszott-mászott, és sok gólt is szerzett.

Én józan józan is vagyok meg paraszt is, így józan paraszti ésszel úgy vélem: Ha kisBogesz nincs, nincs kreatív Paks és ezáltal kevesebb a gól. Van több eladott labda, amiből az FTC gólokat lő. Úgy, ahogy a ZTE tette, a zalaiak is vertek kettőt, és maradtak ki még ziccerek. Egyébként sem tűnt annyira frissnek a Paks a ZTE ellen, fizikálisan a ZTE talán jobb is volt picit, de egyéni villanások döntöttek. Bognár ma nem villan, mert már nem itt játszik, a Fradit meg a közönség is segíti. A Paks ellen lehet gólt lőni. Nem mondom, hogy nagy ötlet, de szerintem a Paks gólok elmaradnak, a Fradi pedig akár verhet 2-őt, 2-őt mindkét félidőben, előbb-utóbb a kapufákról is befelé pattan majd a bogyó

Ferencváros - Paksi SE: A Ferencváros nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp