Hétvégén megszívatott Guru szempontjából a Tottenham, és annak ellenére, hogy esélyt sem adtam nekik a City ellen, mindhárom pontot bezsebelték és ezzel halvány szikrát adtak annak, hogy lehet még idén is egy izgalmas bajnoki hajráról beszélni. Ugyanakkor érdemes jobban szemügyre venni ezt a hétvégi rangadót, ugyanis minden úgy alakult, hogy az a Tottenham kezére játszon, gyors vezető gól kontrából, ami még nagyobb City nyomást eredményezett, ezáltal rengeteg terület nyílt a kontrákhoz, amit kitűnően aknázott ki Conte csapata.

Nagyon sokat kivett a Tottenhamből ez a hétvégi győzelem, látszott a City játékosok nyomását nagyon nehezen bírták fizikálisan Conte fiai, és lehet mondani, hogy az csak az időhúzást segítette elő, és azért volt szerre egy londoni játékos a földön az utolsó 10 percben, de szerintem itt szimplán elfogyott a szufla a mérkőzés végére.

Hétközben egy merőben más mérkőzésre számíthatnak Kane-ék, ez a Burnley nem fogja rájuk borítani az ajtót, viszont egy pontra éhes, nagyon fizikális csapattal találkoznak, akik az utóbbi időben több nagy csapatnak is kellemetlen perceket tudtak okozni, különösen hazai pályán. Arsenal és a Mu is csak szenvedett ellenük, mitöbb a Liverpool is vékony, egy gólos győzelemmel távozott csak a Turf Moorról. Ennek a szép sorozatnak a megkoronázása volt a hétvégi főlényes győzelmük a Brighton ellen idegenben, amivel sikerült elmozdulni az utolsó helyről.

Itt bizony kemény brusztolás várható mindkét fél részéről, ami nem Conte csapatának a malmára hajthatja a vizet, szerintem ha nyerni is fog a Tottenham azt max egy vékony egy gólos sikerrel tudja aposztrófálni, ezt a tippet játszom meg estére.

Burnley - Tottenham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp