Minden évben kerül egy-egy csapat aki a mutatott játék képe, meccsenkénti statisztikái alapján jóval az elvárható alatt vagy felett teljesít, tavalyelőtt láthattuk a Brighton alulteljesítését, most pedig a Wolves van BL hely környékén úgy, hogy a bajnokságban csak két csapat van akik náluk kevesebb gólt szerzett.

Az eddig elért eredményeiket annak köszönhetik, hogy bár kevés gólt rúgnak, ezt tudják kompenzálni egy nagyon jól összerakott védelemmel, ami nagyon kevés gólt kap, mivel a rúgott gólok tekintetében ligautolsók szinte, kapott gólokéba pedig ligaelitbe vannak a maguk 18 bekapott góljával, ennél kevesebbet csak a City kapott 17-et. Ami viszont a csapat ellen szól az a minimális támadó akarat-potenciál ami bennük van, összesen eddig 250 lövést eresztettek az ellenfél kapujára, aminek a nagyja átlővés, és ezekből sikerült rendre gólokat szerezni és meccseket nyerni.

Arsenalról is essen pár szó, nagyon jól összekapta magát Arteta, nekik tavaszra semmi más kötelezettség nincs, csak a bajnokság, kupákból kiestek már, szezon hátralévő részében maradt nekik 15 mérkőzés, amiből a lehető legtöbbet kell kihozni, ha BL helyre szeretnének odaérni. Márpedig ennél nagyobb lehetőségük a következő időben nem nagyon lesz, MU-nál Ragnick nem kapja a megfelelő taktikát, Conte Tottenhamje csak a nagy csapatok ellen talált ellenszert, kis csapatok rendre botlasszák, WHU valjuk be öszintén nem BL szint, s itt van ez az Arsenal aki vesztett pontok tekintetében jelenleg a legnagyobb esélyese a negyedik BL helyre.

Egy feljövő Arsenal és egy felülteljesítő Wolves meccsén azt várom, hogy a hazaiak egy nehéz mérkőzésen megszerzett három ponttal közelebb kerüljenek a céljukhoz, és két hét után ismét megverjék a farkasokat.

Arsenal - Wolverhampton Wanderers: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp