Phejj, elég nagy sza... szakadékban van a a Leeds United.

Ugye előre megyünk, és nem hátra, Nincs itt szükség Bielsára...

Nem lehetett mit tenni, a vezetőségnek nyílván valamit lépnie kellett, mert a Leeds tényleg hátra megy, méghozzá fénysebességgel. Már csak 2 pont választja el a kiesőzónától, de gyakorlatilag a Burnley és az Everton is jobban áll veszített pontok tekintetében. Közben a Leeds United előtt a Brentford már 4 ponttal, szóval egy győzelemmel sem javítana pozíciót.

Ez lenne a legkisebb gond, csak jönne már az a siker. De még a döntetlenek sem jönnek, és a lőtt gólok sem. Ok, a 'pool elleni meccs, az a 6-0 egy dolog. A Liverpool ellen gólt lőni az teljesítmény. Viszont azt a találkozót követően a Tottenham és a Leicester ellen sem sikerült ütni egyet sem, pedig az akarat megvolt. Azon a két bajnoki meccsen a Leeds United 19-19 lövést küldött kapura, az bőven az igencsak acélos kategória. Azért egy meccsen egy csapattól 19 lövés, az több, mint korrekt. Ugyan akkor a 38 lövés/0 gól mutató az meg kritikán aluli.

Ettől független úgy vagyok vele, hogy a Leeds azért megmarat őszinte csapatnak, és a Leedsben van gól. Más kérdés, hogy nem nagyon akar kijönni. Hogy Marchs-e a jó megoldás, azt nem tudom, de azt tudom, hogy a tippnek rosszat biztosan nem tesz. A helyzet sem, hisz a LUFC-nek mennie kell előre. Közben viszont lesz a pályán ellenfél, és Watkinsék a totális nihilben vannak, ami azt eredményezi, hogy görcsölni aztán biztos nem fognak. Éppúgy nem fenyegeti őket a nemzetközi porond, mint a kiesés, nagyon egyensúlyban került a Villa a legutóbbi zsinórban aratott két győzelmével. Ősszel ez a tipp háromszorosan jött, hisz 3-2-es félidő után 3-3 lett a vége. Én egy-egy gólt most várok, a Leedsnek otthon kutya kötelessége gólt lőni, de azt is nehéz elképzelni, hogy a Villa nullán marad, mert egész jól játszanak, Watkins állat, Coutinho is ismét focistának tűnik, szóval nem lesz egyszerű a Leeds helyzete sem ezen a meccsen, sem a továbbiaknak. Nálam ez BTtS.

Leeds United - Aston Villa: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp