Sportfogadóként tanuljuk az új kuparendszert. Idegenbeli gól nem előny, az összesített döntetlen hosszabbítással jár. Első megfigyelésem, hogy bizony az odavágók sportélménye jelentősen csorbult, viszont a második meccseken (ha az elsőn ment az alibi), rendre jött az őszinte foci. Így hát a madridi 1:1 után kötve hiszem, hogy a 0:0-t fogják védeni a felek. Simeonét alapban nem így ismerjük, Ragnickot pedig pláne nem. Ráadásul mind az United, mind a Tico gólképes hátul, így egy nyílt csatát várok az Old Traffordon – 1,5 over? A hülyének is megéri!

Megnyert csatát engedett ki a Metropolitanóban a spanyol csapat. Ha 2-3 van közte a szünetben, senki sem szólhatott volna egy szót sem, ehelyett egy siralmas 1:1-el kell elutazniuk Angliába. Simeone együttese már rég nem az a csapat, aki rendre hozza a kapott gól nélküli találkozókat. Az odavágó óta beköszönt nekik a Cadíz és a Betis is, rangadókon pedig rendre mattoják Oblakot. Számomra nem kérdés, hogy ez a védelem megint sebezhető lesz, főleg, hogy a hétvégén CR önbizalomnövelő módon rázta meg magát. Ahogy jönni fog a kapott dugó, úgy alap, hogy legalább egyet összehoznak Suarezék is. A játékosállomány és a gólveszély adott, az Atletico támadóit Griezmanntól Félixig nem nekem kell fényeznem.

Nagy rangadót nyert a hétvégén az United, s most lendületből szednék szét BL-ellenfelüket is. Nem kérdés, hogy a Tottenham és a Tico nem egy szint, azonban kellő türelemmel a spanyol védelem is verhető. Hazai oldalon is lehetne méltatni a támadók egyéni kvalitásait, azonban úgy érzem felesleges. A jelenlegi Atleti ellen nem kérdés, hogy betalálnak Rashfordék Manchesterben, inkább azon kell gondolkodni, hogy ez mikor történik majd meg.

Könnyű 1,5 overben bízom, amihez kell egy jó forgatókönyv. Sokat töprengtem magán a meccs „sztoriján” is, s a következőre jutottam: Bármelyikük talál be először, a másikban benne lesz a válasz lehetősége, illetve 20 perccel a vége előtt mindkét mester tud majd friss támadókat beküldeni védekező játékosok helyére, ha netán 1:0-al égne a csapata. Ekkor pedig játszik a kontra, a párharc esetleges lezárásával (2:0, 0:2). Azt gondolom, hogy jön az őszinte foci, amelynek a záloga a minimum két találat.

Manchester United - Atlético Madrid: Gólok száma - Felett/alatt tipp