A Premier League 32.fordulójának mérkőzésén a szebb napokat is látott Aston Villa fogadja a Tottanham együttesét. Conte csapata nagyon szeret a Villa Parkban vendégszerepelni. 2008 óta nem kaptak ki az Aston Villa vendégeként és sorozatban nyolcadik győzelmükre készülnek. Rendkivül fontos lenne a három pont hiszen a 3.-4. Bajnokok Ligáját érő helyekért óriási csata várható a Chelsea, Arsenal, West Ham, Manchester United négyessel. Sonék utóbbi meccseken mutatott játékára viszont semmi panasz nem lehet, így joggal reménykedhetnek egy újabb győzelemben. Kane-nel újra nagyon megtalálták a közös hangot, hol egyik hol a másik viszi a hátán az együttest. Az utóbbi hat bajnokijukból ötöt is megnyertek (csak a MU tréfálta meg őket), sőt ezekből három alkalommal is minimum 4(!) góllal diadalmaskodtak a két hathatós közreműködésével amit nem kell túlmagyarázni. Ezt a gólmennyiséget "túllőni" szinte lehetetlen, főleg hogy Lloris is nagyon jól állja a sarat. Mindent összevetve jól mutat most ez a csapat, remek formában vannak, már csak a PL-re kell koncentrálniuk sok riválissal ellentétben ami jelentős erőtartalékokat jelenthet a hajrára.

Gerrard csapata nagyon beleszürkült a középmezőnybe. Sorsolásuk is felemás hiszen játszanak még kiesőjelöltekkel, viszont a bajnoki címre törő Pool-City duóval is. Így vélhetően maradnak a 10.hely környékén a végelszámolásban így különösebb motivációjuk már nem lehet. A formájuk nem éppen ideális hiszen három vereségből érkeznek a mumus elleni meccsre (West Ham, Arsenal, Wolves). Különösebb hiányzó nem lesz a csapatból, viszont ez igaz a vendégekre is.

A Tottenham április végén-május néz majd elég kemény időszak elé (Leicester, Liverpool, Arsenal), ahol a győzelmek akkor számíthatnak igazán ha az ilyen meccseket is besöprik. Ezzel a támadópotenciállal viszont ez könnyen meglehet.

Tipp: 1-3

Aston Villa - Tottenham: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp