A Serie A egész évben izgalmas, volt itt már elöl a Milan, a Napoli meg az Inter is, időszakok, hol ez, hol az állt jól, de igazából a közvetlen hajrára a két milánói együttes maradt. Ha az Inter behúzza a Bologna elleni találkozóját, akkor meglesz a 34 meccse, és ami fontosabb, beelőzi a városi rivális AC Milan csapatát. Ezzel a sorsa a saját kezében lesz. Ha ez a szerdai meccs meglenne, akkor az

Udine, Empoli, Cagliari, Sampdoria négyes lenne hátra, nem tűnik megoldhatatlan feladatnak.

Ami a Bolognát illeti, a Mihajlovic csapata lazán bennmaradt. Európa távol, a Konferencia Liga vagy az El indulás sem veszélyezteti az együttest. A nihilben a semmi közepén tanyázik, igazából a szezon hátra lévő része arról dönt, hogy ott a tabella közepén hol foglal majd helyet a végén. Nem gondolnám, hogy túl sok a csapatban a motiváció, legalábbis csapat szinten aligha. Biztos vannak játékosok, akik épp akarnak focizni, de elég csak egy-két 'másként gondolkodó' a kezdőben, egy Inter kaliberű együttes ellen már nem fér bele.

Az Internél pedig egész biztosan élesek még a srácok, a Coppa Italia meccs is ott lesz még a Juve ellen, szóval a Nerazzurrinak még vannak feladatai.

Egyébként az Inter remek formában van, sorra darálja le ellenfeleit. A februári fásultság a múlté, jönnek a gólok, jönnek a pontok, és ami igencsak lökhetett a szekéren, a Milan elleni 3-0-ás siker a kupában. Lautaróék nagyon hatékonyak voltak, aztán jött az AS Roma elleni siker, szóval lendületben a fekete-kékek. Fontos meccs, mint innentől mind, én pedig amondó vagyok, az Inter túl rágós falat lesz a Bolognának.

Bologna - Inter: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp