A két csapat legutóbbi egymás elleni meccsére minden magyar szurkoló emlékszik. Akkor sem gondolhattuk komolyan a meccs előtt hogy bármilyen keresnivalója lesz a fiúknak a németek ellen, viszont megtörtént a csoda ahol csak pár percen múlott a totális meglepi. Most kicsit hasonló a helyzet, viszont több tényező miatt még inkább esélytelennek lehet érezni ma a magyar csapat pontszerzését.

Az egyik ilyen és ha nem a legfontosabb a fáradtság. A csapat jelentős része a három naponta történő játékhoz aligha van hozzá szokva főleg nem ilyen szintű csapatok ellen. Ez remekül ki is jött az eddigi két meccsünkön, ahol a teljesen motiválatlan angol csapat ellen még a vezető gólig jól pörögtünk, majd kisebb visszaesés következett a fáradtság miatt. Ezt követően az olaszok ellen pedig még inkább kijöttek az erőnlétbeli problémák és a B keretükkel is letudtak győzni minket 2-1 arányban. Rossi nem nagyon tudja forgatni ezt a keretet, a játékosok ahogy haladunk előre a mérkőzésekkel egyre kevésbé fogják bírni ezt a terhelést. Jó páran ki is dőltek, covidosok voltak, vagy épp eltiltásukat fogják ma tölteni mint Schäfer András aki mindkét találkozón begyűjtött egy sárgát és ma az amúgy is soványka középpályán szintén nem játszhat így valami alternatív megoldást kell keresni a helyére.

A német csapat mindkét meccsét mondhatjuk uralta, viszont ez győzelemben nem mutatkozott meg így ma extra motiváltak lesznek a közelgő vb-re való tekintettel is a játékosok. Mindkét meccsen 65% körül birtokolták a bogyót és ami óriási előnyük velünk szemben hogy Hansi Flick két hasonló képességű kezdő 11 et tud váltogatni amiből ma ismét a picit erősebbiket küldheti csatába.

Nem ragozom túl, ez sajnos vendég győzelem a több mint 65000 magyar szurkoló ellenére is.

Tipp: 0-2

Magyarország - Németország: Németország szerzi az elsõ gólt és megnyeri a mérkõzést - Igen/Nem tipp