Mostanában egy rakás olyan meccsbe futok bele, ahol csak az első félidőben van foci, a másodikban semmi. Kétszer szívtam be olyan meccsel nagyobb overt, ahol 5-0 volt a félidő, a másodikban lehúzták a rolót, és semmi. Ausztrália, dán kupa, már azt hittem, így járok a Bayernnel is, de ott aztán megtört a jég.

Szóval most ügyes leszek, és csak az első félidőre fókuszálok.

A Borussia Dortmund acélos kis csapat lett, mondjuk az is volt. Elöl tele minőségi, és méregdrága támadóval, egy egészséges Reus-szal. Az 1860 ellen a főpróba jól sikerült, de itt jól fog a rajt is. Terzic vakarhatja a fejét, a kreatív zónából mikor kit hagy ki, tényleg sok potens játékosa van a Dortmundnak, akik képesek gólt szerezni és képesek előkészíteni vagy akár kreálni.

A Leverkusen az Elversberg ellen megmutatta, mennyire acélos hátul. Mint a kés a vajon, pedig az Elversberg sehol nincs a BVB-hez képest.

Az előző idényben sem csalták a focit ezek ketten. Dortmundban két védő nyitotta a gólcsapot, Akanji és Frimpong is betalált, kis csorba, hogy mindkét spíler saját kapujába. Leverkusenben Wirtz kezdte a gólgyártást, és Haaland válaszolt rá még az első játékrészben, de Schick is vágott még gólt a félidő előtt.

Most is azt várom, hogy nekiugranak egymásnak, és akár mindkét csapat bevisz egy-egy ütést, illetve minimum egyet-egyet, mert ha a Leverkusen hátul megint lyukas lesz, akár félidőre eldőlhet minden, és akkor ezen a meccsen is unalmas gurigát látunk a 2. játékrészben. Egész korrekt szorzó, hogy minimum 2 dugót látunk félidőig, főleg az előzmények tudatában

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp