Valami elromlott a Sevillánál, és elromlott minden szinten, a végeredmény pedig a tabellára nézve kiolvasható. Diego Carlos és Koundé eligazolt, utóbbi épp a Barcelona játékosa lett, közben pedig Ocampos is távozott, így a Sevilla három meghatározó játékosa nélkül egyelőre tétova.

Két idegenbeli meccsén az Osasuna és az Almeria is 2-1-re verte, otthon a liga egyik leggyengébb csapata, a Valladolid ellen 1-1-re futotta. De nem is Ocampos távozása itt a lényeg, Diego Carlos, Koundé és Fernando védekező tevékenysége volt a Sevilla focijának alapja. Ebből a hármasból két embert kivettek, és pl olyanokkal oltják a tüzet, mint Rekik. Szegény srác az Almeria ellen is vakon volt, csoda, hogy a pályán maradt a 15. percben kapott sárgája után. Összesen 8 Sevilla játékos kapott lapot, sokat elmond a morálról,a fizikaifelkészültségről. Voltak itt jelek, már a nyári Arsenal elleni felk. meccs, amikor 20 perc alatt 4--et vágtak Sakáék jelezte, hogy baj lesz. Baj van, és amikor e sorok születnek, még nem biztos, hogy Delaney nem igazol el?

Ha nem sikerül jó védőket szerezni, ebből baj lesz, de hol sikerülne az utolsó pillanatokban?!

Nem épp a liga krémje ellen játszott a Sevilla, mégis összesen 1 pontot kapart össze. Ezt a védekezést egy Almeria a maga egyszerű focijával összekuszálta. A Barcelona pedig eléggé összeállt, megvan minden, ami a tipphez kell. Egységes a csapat, egészséges a csapat, nem mondom, hogy egy igazi jobb hátvédre nem lenne szükség, de még így is tartom, ez jó tipp. Ez a Rekik, Gudelj, Kuassi akár Delaney, ezek közül kettő eleve nem belső védő, sőt inkább három. A Barcába pedig megérkezett Lewandowski, aki rendre meglövi a maga gólját, előbb-utóbb Dembélének is lesz meccse, amikor összejönnek a lövései (is). Simán jónak tartom a Barcát, hogy már a félidőre összehozzon 1 gólt, és nagyon remélem, hogy csak egyet, mert ha a meccs félidőre eldől, még a végén csak alibit látunk a másodikban. Ez a Sevilla jelenleg aligha lesz képes megállítani a Barcát.

Sevilla - FC Barcelona: FC Barcelona mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp