A másik vendég siker ezen a városi rangadón jöhet össze. A Hertha hiába nyúlt mélyre a zsebébe, a csapat pocsék teljesítményt nyújt, a játék általában kilátástalan, a pontok nem jönnek. Az utóbbi hat meccsükből csupán a Köln ellen tudtak pontokat szerezni, mellette öt vereség a nevük mellett. A hangulat nem véletlen pocsék az öltözőben és bizony az önbizalmuk sem verdesi az egeket. Ebből pedig hasonlóan nehéz dolguk lesz kimászni mint a Werdernek, hiszen a kis csapatból Németország egyik legjobb csapatává avanzsáló Union Berlin lesz mai ellenfelük, így már a pontszerzés is csodaszámba menne és kissé érthetetlen a 2,00 feletti vendégekre kapott odds..

A Bochum elleni kínos vereséggel folytatódik a Hertha rossz sorozata a világbajnokságot követően. A védelem nagyon rosszul helyezkedik és képtelenek levédekezni a szélről érkező labdákat. Mind a három dugót ebből kapták, Christensent folyamatosan teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozták és csak a kapufának köszönhették hogy nem lett súlyosabb vereség belőle. Ez persze nem változtat azon a tényen hogy a Bochum ezzel megelőzte és a kiesőzónába taszajtotta őket. A Wolfsburg elleni vereség ezt követően borítékolható volt, de a különbség már szintén gáz. 5-0 ra kaptak ki hazai pályán, Kempf és társai ugyancsak lézengtek hátul, a Wolfi pedig szinte minden helyzetét kegyetlenül kihasználta. Külön érdekes szituáció volt a második gólnál Lukebakio megmozdulása, aki a sorfalban messze a feje fölé emelte érthetetlen módon a kezét amivel büntetőhöz juttatta Niko csapatát.

Ez a csapat nagyon megvan zavarodva és nem az Union ellen fognak ebből kilábalni. Szűkös vendég sikert várok, de DNB vel igazán biztosra mehetünk, most én is így teszek. A bajnokság kezdetén 3:1-re győzött hazai pályán a Berlin és szerintem újabb három egységgel gyarapítják pontjaikat.

Tipp: 1-2

Hertha BSC - 1. FC Union Berlin: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp