Egy jó duplázó sosem rossz! A mindkét csapat lő gólt opció kereken 2.00-val szoroz ez a visszavágón a Róma és a Salzburg találkozóján. A mozgatórugó az a tény, hogy a Salzburg az odavágót 1-0-ra behúzta, így a Róma hazai pályán van, de gólhátrányban.

Adja magát a Salzburg taktikája, lehet kontrázni! Elképesztő egy csapat a Salzburg, az ember picit nem figyel oda, és igazából ugyanazt látja, csak más nevekkel. Termeli ki a játékosokat, építi fel, szerez nevet nekik, akik aztán elárasztják Európát. Előbb a Bundes, aztán meg jöhetnek az igazi top csapatok. Nem mintha egy RB Leipzig vagy BVB ne lenne top csapat, de ahogy Haaland mondjuk a Man. City-ben kötött ki, úgy vezet még feljebb út.

Lényeg a lényeg, a Salzburg működik, és persze, vannak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, de pont olyan együttes ez, amely egy meccsen, és főleg egy meccs bizonyos időszakaiban képes dominálni a világ legjobb csapatai ellen is. Nem egy gyámoltalan társaság, tényleg szinte földből gombaként nőnek ki az afrikai gyökerű srácok, akik itt komolyabb képzést kapnak, csiszolnak rajta, és mennek a piacra. Most is tele van a keret ilyen sráccal, Okafor, Okoh, Omoregie, Onguené, tényleg megvan a koncepció, megvan a filozófia, és működik.

Az AS Roma és az EL viszonyát is ismerjük. Nem hiszem, hogy Mourinho direkt akar párharcot bukni, de ha marad a Serie A, akkor legalább nem kell megosztani az energiát. A Salzburg elöl lévő gyors játékosai révén azért okozhat gondot Smallingéknak, Mancini, vagy Matic sem feltétlenül a sebesség embere. Ez a Salzburg meg azzal, hogy főleg az elöl játszók szinte szezononként cserélődnek, klub szinten mindig éhes marad. Az éhség fontos, az is, hogy valaki fel akarja hívna magára a figyelmet. Azt meg támadóként, kreatív játékosként góllal vagy gólpasszal lehet.

Szerintem 2.00-es odds mellet ez jó tipp, én ilyen 1.80-nat vártam volna erre, vagy talán még annyit sem.

Roma - Red Bull Salzburg: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp