Kicsit megzavarodtak a bukik a Premier League - 25. fordulójában megrendezésre kerülő Leicester City - Arsenal találkozó overét illetően, mert volt ez már magasabb és volt ez már alacsonyabb is a jelenlegi oddsnál. Én amondó vagyok, ha két motivált csapat feszül egymásnak, akik úgy egyébként is elég gólképesek, akkor egy percig sem szabad hezitálni a gólok piacán.

A hazai Leicester City nem a legszebb napjait éli jelenleg a ligában, de azt nem lehet nem észre venni, hogy a táblázat második feléhez tartozó csapatok közül magasan a legtöbb gólt szerezték. Igaz a kapott góljaik száma sem kevés, ezért tartanak ott ahol tartanak, ezért küzdenek a kiesés ellen. A hétvégi Manchester United elleni 3:0-ás zakó előtt volt egy hárommeccses pozitív sorozatuk és ezeken a meccseken 10 lőtt gólig jutottak. A győzelmi kényszer miatt erre az útra kellene visszatérnie Brendan Rodgers együttesének és itt az sem lehet kifogás, hogy ma a listavezető lesz az ellenfele.

Az a listavezető, akik olybá tűnik, hogy szerencsésen túléltek a táblázat elején egy kisebb hullámvölgyet. Legutóbbi öt bajnokijukon nem kevesebb mint 8 pontot hagytak a pályán Mikel Arteta legényei, de szerencséjükre legnagyobb üldözőjük a Manchester City gépezete sem működött ez idő alatt tökéletesen. A legutóbbi bajnokijukon már a régi Arsenalt láthattuk az Aston Villa ellen és a londoni szurkolók bizakodnak benne, hogy kedvenceik lendülete kitart a bajnokság végéig.

Hazai oldalról James Maddison játéka kérdéses, de szerintem összedrótozzák a Rókák gólvágóját a kezdésre. Mellette Barnes és Iheanacho gólra törő játékára is számíthatunk a King Power Stadiumban. Vendégoldalról sem kell sokáig keresgetnünk, hogy kiknek a góljaira számíthatunk a találkozón. Saka, Odegaard, Trossard és Martinelli mind-mind olyan spílerek a vendégeknél, akik bárhol bárki ellen képesek gólt szerezni.

Nyíltsisakos, közönségcsalogató támadófocit várok a találkozón, természetesen gólokkal.

Leicester City - Arsenal: Gólok száma - Felett/alatt tipp