Felülök a paksi "gól over vonatra". Bognár Györgyel a Paks egy őszinte, gólra törő játékot produkált az elmúlt években, erre jött az egyik kedvenc csapata - ahol játékosként is sikereket ért el - az MTK és egy szép szakmai igazgatói posztot ajánlott fel neki, amit nem lehetett elutasítani és persze a Paks sem által Bognár útjába. ám az élet nagy rendező a remek kezdés után az MTK látványos gödörbe került, melyet a frissen odarángatott Bognár felállításával lehetett csak kezelni. A Paks Waltner Róberttel pedig egy teljesen más úton indult el. Ami a Zeténél működött az a védekezősebb, stílus Pakson csak ímmel-ámmal ült.

Így pedig mihez nyúlhattak a Tolna megyeiek, a kézenfekvő megoldás a már bevált recept, visszahívni Bognár Györgyöt. Láss csodát egy meccs ment a levesbe összeszokás gyanánt, a Mezőkövesd elleni 0-2, de utána jöttek a megszokott sok gólos bajnokik és Magyar Kupa találkozó.

A Paks rendre a gólkirályt is szolgáltatja, nem véletlenül, ez a stílus fekszik a zöld mezeseknek, akárki is van elől, az rúgja a gólokat, ha Varga, ha a nádszál vékony felépítésű Hahn Jancsi, ha kell a reaktivált Böde Dániel, mint legutóbb tette az pár perc alatt duplázott Felcsúton.

Erre jön egy Ricardo Moniz vezette és teljesen felszabadult ZTE a Magyar Kupa sikernek köszönhetően, ahol most aztán nincs mit védeni, nem kell taktikázni majd.

Minden adott egy újabb góldús Paks meccshez, a magyar Kupa meccsekből érkező csapatok találkozóján, nem a védekezés lesz az úr a pályán, rengeteg gólos meccset várok, minimum 4-5 találattal.

Paksi SE - Zalaegerszegi TE: Gólok száma - Felett/alatt tipp