A lehető legrosszabbkor jön ez az összecsapás a Southamptonnak, ugyanis a Manchester United olyan most mint egy sebzett vad.

A semmiből érkezett egy megrendítő erejő csapás a Unitedre a Liverpooltól az előző bajnokijukon, 7-0-ás K.O. lett a vége. Ten Hagéknak a jóvátehetetlent kell jóvátenniük, az most mellékes, hogy a csapat kb. esélytelen, hogy elkerülje a harmadik helyet az idény végén. Okos megoldásként a Betis ellen ugyanazt a kezdőt küldte pályára a holland mester, meg is hálálták a játékosok a bizalmat, sziporkáztak a támadók. Azért jó látni, hogy végre van tartás a Manchester pléjereiben, és nem futballoznak hitehagyottan egy vereség után, mint anno Mourinho, van Gaal, vagy Moyes idejében. Valószínűleg egy kisebb megingásról volt csak szó, ami pechjükre egyetlen mérkőzésben csúcsosodott ki, mondjuk ott elég rendesen. A Soton ellen egyébként is szokott gálázni a csapat, nem is olyan régen 9-et vágtak Brunoék a Szenteknek. Valószínűleg ismét a Weghorst, Antony, Bruno Fernandes, Rashford négyes kap majd lehetőséget elöl a bizonyításra, az utolsó fél órára még ráeresztik a vendégekre Sanchot és Garnachot is, szóval potyoghatnak a gólok.

Szóval ahogy korábban említettem, a legrosszabbkor jön ez a meccs a vendégeknek. A MU-ban most mindenki nagyon meg akarja mutatni, hogy a padló után hamar fel tud állni. A Soton jelenleg az utolsó helyen tanyázik, mivel a Bournemouth meg tudta lepni a Liverpoolt egy győzelemmel, így már 3 pontra vannak Ward-Prowse-ék a bentmaradást jelentő 17. helytől.

Említésre méltó sérült egyik oldalon sincs, mindkét csapat a legerősebb kezdőjét küldheti pályára, de a vendégek hiába állnak fel a legjobb embereikkel ma, könnyedén beleszaladhatnak egy jókora pofonba. A United ma megkezdheti a felzárkózását gólarány tekintetében.

Tipp: 4-0.

Manchester United - Southampton: Manchester United által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp