A Real Madrid - Liverpool párharc 5-2-ről folytatódik. Liverpoolban a Real Madrid feltámadása eldöntötte a továbbjutást, nem reális, hogy a Liverpool 3 góllal nyerni tud Madridban. A spanyol együttes biztosan tanult hibájából, amit Liverpoolban elkövetett. A kezdéstől figyelni fog, ha kell, akkor tördeli a játékot, lassítja a tempót, ez a labdabiztos játékosokkal megoldható. Labdát fedeznek, próbálnak foultokat kiharcolni, és elcsalni extra másodperceket. Nagyon rutinos csapat ilyen szempontból a Madrid, Henderson és Fabinho pedig sokat szabálytalankodik alapvetően is. Türelmetlenek lesznek, még jobban akarnak, de ez is hibákat eredményez majd. Zwayer is partner lehet ebben, ha sokat szakítja meg a játékot, a ritmust, a Real mindig képes rendeződni, és felállt védelem ellen a Liverpool sem annyira erős. A Bournemouth ellen sem tudott gót szerezni.

A hétvégén a két csapat fontos bajnokit játszik. A Real Madrid nem a tempós fociját szeretné játszani, nem lehet célja, hogy sokat legyen játékban a labda. A Liverpool biztosan játszana, de ha nem jönnek a gólok, esetleg még kap is egyet, akkor Klopp csapatának is elmehet a kedve. Hiába nyilatkozta, hogy küzdeni fognak, ha egy-két játékosának elmegy a kedve, már nem működik úgy a letámadás, a csapatjáték, és fel is adhatja a reményt. A Liverpool a BL-ért küzd a bajnokságban, de a következő bajnokit a Manchester City ellen fogja játszani vasárnap. Eljöhet ezen a madridi meccsen az a pont, amikor feladja a harcot az angol csapat, és inkább a hétvégére tartalékol.

Az odavágón a hét gól ellenére nem volt kiugróan sok kísérlet. A Liverpool is sokkal jobban megválogatja azokat a szituációkat, amikor lőnek a játékosok. Az első meccsen a kapusok hibái is hozzájárultak a góldús meccshez, olyan kapitális bakik a visszavágón nem lesznek.

Real Madrid - Liverpool: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp