Kis pénz is pénz, mondta a majom, majd behúzta. De nem a farkát, hanem ezt a tippet! Az AH-s opciók kevésbé férfias tippek, de mit keménykedjünk, inkább vagyok félpuha, de nem bukok, mint kemény, de veszteséges.

Azért a KTE egy igen masszív együttes, és bakker, március közepe, és még mindig a 2. helyen áll a csapat. Görbe tükör, nagyon groteszk dolog, amit a KTE művel, magyar srácokkal, csöndben, melóval, alázattal. Hogy a KTE nem játszik csillog focit, hát igazából nem is vártuk. Nálam fix kieső volt idény elején (másik a 'kövesd), ehhez képest még jó, hogy nem fogadtam egyikre sem egy jó long termet.

A Kecsó idegenben még kevesebbet kockáztatni, mint kockáztat otthon, azért egy-két ziccere szokott lenni, aztán azokkal egész jól sáfárkodik. Szabó jól tudja, hogy akárki az ellenfél, lehet az az FTC is, egy-egy gólt mindig lehet szerezni, egy-egy nagy ziccer úgyis adódik, hátul kell nullázni az ellenfelet.

Viszont továbbra is vallom, előbb-utóbb jön a 'tavaszi fáradtság'. Én pedig ott akarok lenni, mármint tippelés szempontjából. A Loki háza táján rendben mennek a dolgok. Egy egész jó elegy képződött itt öreg ászoknak, Varga, Bódi, Dzsudzsák igen korrekt módon, alázatosan játszanak, és lehet itt szidni meg köcsögözni, azért ha ezek a srácok a tehetség mellett nem alázatosak, nem futnak be ilyen karriert. Megvan a fiatalok, akik egész biztos felnéznek rájuk.

Az mindig húző erő egy fiatalnak, amikor van mellette pár öreg, de igaz ez fordítva is, mert ezekben a csapatokban az 'öreg' is meg akarja mutatni csapaton belül a fiatal titánnak, hogy lehet elmúltam 30, azért tudok mégezt-azt a labdával. És ehhez jönnek a jól szelektált légósok, egy jó edzővel. A szezon elején azért volt a Lokinál egy-két mellényúlás, de kiegyenesedett a DVSC, és dobogós. Mivel a Fradi és a Pukás elleni utolsó két hazai találkozóját bukta a Debrecen, szerintem a KTE ellen igencsak küzdenek majd. Jó idő van, szerintem sok hazai szurkoló, néző kimegy, én nem látom magam előtt, hogy a KTE-nek megint lesz olyan mákja, hogy talál egy gólt, aztán meccset nyer vele.

DVSC Debreceni - Kecskeméti TE: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp