Szuperrangadó a Premier League 29. fordulójában! Vajon a Manchester City kerül közelebb az Arsenalhoz a bajnoki cím versenyfutásában, vagy a Liverpool az egyik Bajnokok Ligája hely megszerzéséhez?

A City egy kész csapat, egy mesterien összekovácsolt monstrum. Valahogy azonban a Halálcsillaghoz lehet hasonlítani őket: mindig van egy gyengepontjuk, amivel megsemmisítik a behemótot. Ezt általában klasszikus középcsatár hiánnyal magyarázták, kíváncsian várjuk a szezon végén mi lesz a kifogás, persze ne legyünk igazságtalanok, még akár a triplázás is előfordulhat. Mindenesetre Haaland a manchesterieké lett, és fődroid módjára ontja is a gólokat a vad norvég, így már tényleg minden adott Guardiolának. Klopp azonban már sokszor tört borsot a spanyol orra alá, egyébként a német vezeti is az egymás elleni mérlegüket. Ma két fontos láncszem is kikerült a Halálcsillag gépezetéből, bár a fődroid játéka erősen kérdéses, Foden biztos hogy nem játszhat. Otthon bivalyerős a City, de a két támadó kiesése alaposan megcsappanthatja tűzerejüket.

A Liverpoolról igazából lényegtelen lenne bármit is írni, a két véglet létezik csak számukra idén. Könnyen lehet, hogy a tipp már a 28. percben kuka lesz egy Haaland triplának köszönhetően, azonban én valamiért a másik oldal felé hajlok ma. Nagy meccsekre (a Real elleni szégyent leszámítva) azért össze tudja rántani a csapatot a német mester, és mivel a Bajokok Ligája szereplés rettenetesen fontos nekik és a szurkolóknak is, biztos remek szónoklattal rukkol elő ma is Jürgen. Sok a kérdés sérültek terén a Poolnál, így nem is szeretnék belemenni jóslatokba, biztos sok meglepetés lesz a kezdőjükben.

Guardiola vs. Klopp. Ahogy arról már szó esett korábban, általában Klopp jobban taktikázik ha kettejükről van szó. Én ma is meglepetést szimatolok, könnyedén pontot rabolhat a Pool ma az Etihadből, ha valaki, akkor a német rést lőhet a Halálcsillagon.

Manchester City - Liverpool: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp