Irány a hétvége! Már most kedden becélzom a magyar labdarúgó élvonal legnagyobb rangadóját a Paks - Ferencváros meccset, ahol az immáron dobogós tolnaiak fogadják a rekordbajnokot, zsinórban ötödik elsőségére készülődő fővárosi kilencedik kerületieket.

Az utóbbi Paks meccsekre rendre ugrottak a gólokra kínált szorzók a mérkőzésekhez közeledve, most ezen a bajnokin viszont azért vagyok "korán kelő", mert itt szerintem ilyen odds mozgások inkább a másik irányban indulhatnak el, lefelé.

A Paks üde színfoltja az NBI -nek, csupa hazai labdarúgóval és egy kisebb kitérő után, szerencsére Bognár Györgyel a kispadon, mert nélküle nem lenne az a Paks, ami most is jellemzi.

Nyílt, bátor futball, ami a legtöbbször kiszakítja a gólzsákot. Legutóbb Kispesten 1-2 formájában "csak" három találatot láthatott a nagyérdemű, de a Kispest ellen ilyen bőven megtörténhet.

Egyik oldalon Böde éli újra a legszebb napjait, míg a Fradinál újra megtalálták Lisztes Krisztiánt, persze a fiatalabbikat, és remélhetőleg még sok szép pillanatot okoz majd a szurkolóinak és meghatódott édesapjának is.

A Fradinak most csupán kilenc pont a fórja a második Kecskeméttel szemben, ám ezt innen a Csercseszov tanítványoknak fél lábon is meg kell oldaniuk. A Fradinak nem kell idegeskednie, a Pakshoz hasonló bátor támadójátékkal futhatnak ki a mérkőzésre és ez előidézhet a korábbi Paks - FTC meccseken már megtapasztalt élvezetes, örömfutballt, nyílt támadófutball melletti gólcsatározást.

Én ezek mellett is megelégszem a mindkét félidőben lesz minimum egy találat opcióval, mert ezt még egy fokkal erősebb tippnek tartom. Tippem 2-3

Paksi SE - Ferencváros: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp