Zöld-fehér rangadó. A Ferencváros féllábbal már a bajnoki cím kapujában, míg a Paks küzd a dobogóért.

Pakson nagyon rosszul jött a Puskás kiesése a Magyar Kupából, mert így nehezebb lesz a nemzetközi kupahelyet elérniük. Mindenesetre nem lehetetlen dolog, pláne hogy most már a Kecskemét is elkezdett hibázni (elfogyott a mákfaktor).

Mindig óvatosan kell bánni a Paks-Honvéd mérkőzésekkel, mert Bognárnak nagyon nem megy ellenük. Ráadásul most két hetes szünet is volt előtte, és maga Bognár nyilatkozta, hogy ez alatt az időszak alatt szétesett a játékuk. Ezek alapján nekem az előző forduló nobet volt, kíváncsi voltam arra, mit tud így a Paks.

Borzalmas első félidőt produkáltak, kergették a labdát. Szereztek ugyan egy gólt, de az a vicc kategóriája volt, és Varga Barna megcsinálta a szokásos büntetőjét is, amit jól elnagyképűsködött. A második játékrész már jobban tetszett, mert a megszokott jegyeket észleltem a futballjukban. Ott volt a totális védekezési hiba (Lukic gólja), aztán a megszokott egy óra utáni sorcsere, és Böde Dani klasszisa. Nem mondom, hogy rászolgált a három pontra a Paks, de jó volt látni a brusztolást és akarást.

Ez az akarás lesz szükséges a Fradi ellen, akik kényelmes szituációban vannak. Csercseszov egy botrányosan gyatra edző, ezt az NB1-et még motiválatlan játékosokkal is bucira kellene verni. Hogy ezt nem tudják megtenni, az egyértelműen edzői hiba. Azért mert valaki orosz, amit most nagyon kedvelnek bizonyos körökben, még nem lesz jó edző. Taktikailag nulla, a meccsekbe nem tud belenyúlni érdemben.

Erre apellálok. Bognár szerintem szét fogja szivatni az oroszt, és kitalál neki valami fájdalmasat. Nyitott mérkőzésre számítok, és nem tartok kizártak egy ordas nagy meglepetést sem. Az első félidő két gólja tökéletes szorzót ad.

Paksi SE - Ferencváros: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp