Nem ilyen szezon kezdésről álmodott Pochettino és a Chelsea stábja, főleg azok után, hogy idén is elköltötték a világ pénzét, megerősítették a középpályát, és ahhoz, hogy ez a projekt fent tudjon maradni szépen lassan el kell kezdeni szállítani az eredményeket.

Az idei szezonban nagyon peches a Chelsea, pedig a mutatott játék képe alapján nem négy ponttal kellene álljanak négy fordulót követően. A Liverpool ellen ikszes meccset tudtak le, viszont inkább bennük volt meg a második gól lehetősége, WHU ellen nagyon jól játszodtak az első félidő alapján, de Enzo kimaradt büntetője 1-1nél megbosszulta magát. A válogatott szünet előtti utolsó meccsükön pedig minden is kimaradt a Nottingham ellen. Ezeknél az eredményeknél bőven jobb csapat a Chelsea, most, hogy volt két hete Pochnak kielemezni az első négy forduló mérkőzéseit számomra ők a mai találkozó esélyesei.

Bournemouth,a Liverpoolhoz hasonlóan egy magyar játékos miatt kedvenc sokunk számára, mitöbb Kerkez Milos lett a szurkolók körébe a hónap játékosa a hazaiaknál, nagyon sokat küzd, végig hajt minden mérkőzést, PLből neki van a legtöbb sprintje az eddigi meccsek után. Iraola taktikája viszont nem állja meg a helyét eddig a "nagyok" ellen. Liverpool ellen nagyon jól kezdtek, meg volt a vezetés, aztán mégis tükör sima vereség lett a vége, Tottenham ellen is jól játszodtak, mégis egy kontrollált mérkőzésen maradtak viszonylag simán alul. Jó az elképzelés, jó a folyamat amin elindult a hazai kis csapat, viszont egyenlőre a keret minősége nem olyan, amivel felsőházi álmokat lehetne szövögetni.

Szerintem a Chelseanek, legalábbis az edzői stábnak, jól jött a két hetes válogatott szünet, tudtak csiszolni a taktikán, én ma vendég győzelmet várok ezen a mérkőzésen.

Bournemouth - Chelsea: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp