Született már egy írás ezen meccs kapcsán, és most születik a másik. Egyet is értek vele, ám én egy picit másik szemszögből nézek a meccsre. Gólok, gólok, és még mindig gólok.

A Granada a kiesés egyik esélyese, 7 pontja van jelenleg, szóval a helyzete messze nem reménytelen, hisz vannak kihívók. Ugyanakkor a gond, hogy a csapat védekezése elég szellős, idegenben meg a 0-1-6-os mérleg tényleg nem azt sejteti, hogy a liga és egyben a világ egyik legjobb csapatát akár ikszre kényszerítik.

Viszont gólok azért vannak az andalúz csapatban, hisz B. Zaragoza óriási tehetség, ő és Savinho azok, akiket kb. figyel a világ, mindketten kiváló játékosok, gyorsak, jól cseleznek, szóval ők ketten azok, akik a nyáron igen nagy összegért hagyják el mostani csapatukat.

Zaragoza ráadásul már mindkét szélen bizonyított, és akkor ott lesz elöl Boyé, és az előzetesek alapján Uzuni. Hogy ez miként alakul majd a valóságban, az kiderül, akár 4-5-1 is lehet ebből, meg az igazság az, hogy fogalmunk sincs. Már csak azért sem, mert a fenéken rúgott Paco Lopez mester helyére jött az uruguayi Medina, akit rögtön a mély vízbe dobnak hisz a Real Madrid ellen debütál, idegenben. Végül is jó ez, mert itt nem ciki a pofon, és legalább látja a srácokat éles meccsen.

A Granada nagyszínpadon, Zaragoza, Boyé és Uzuni is alkothat. Én számítok üresjáratra a Madridnál, bármilyen profi csapat, azért így, hogy pl. Kepa és Courtois sem állhat ott a gólvonalon, azért az gond lehet. Militaót sem lehet rotálni, szóval azért Alaba és Rüdiger is fárad, és fárad mentálisan is. Ha én lennék a Granada mestere, mindenképp Carvajal oldalára tenném fel B. Zaragozát, őt azért le lehet futni, be lehet sárgítani, stb.

Én várok egy korai Granada dugót, amolyan ébresztőt. A Real Madrid pedig felébred. Érdekesség, hogy a Granada a 30. perc és a félidő vége között messze a legtöbb gólt kapta (11et), ez a legtöbb, ha az összes csapatot nézzük, és az összes negyed órás periódust. Simán benne van, hogy megint benyel majd egy-két gólt a félidő előtt a vendég együttes, de az is benne van, hogy Joselu majd sokkal jobb napot fog ki, mint a Napoli elleni meccsen, ahol annyi ziccert rontott a gólja előtt, hogy azzal kb gólkirály lehetett volna, ha a felét bepofozza.

Könnyed, látványos, sok gólos meccset várok, ahol már az első félidőben indul a gólgyártás. Őszinte leszek, én egy ilyen 6-7 gólos meccsben gondolkodom, kizárt, minimum két dugót várok félidőig!

Real Madrid - Granada: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp