Pellegrino és Pellegrini csap össze, mármint a csapataik. Mindkét mester számára fontos meccs, mindkét csapat számára fontos meccs! A Betis azért küzd, hogy kijusson Európába, reális esélye viszont egyelőre a Konf. Ligára van, hisz ott északon a Sociedad és aBibao idén acélos, aztán hiába nincs Sevilla, van egy Girona, szóval a Betis megszívta.

Megszívta, mert amíg Fekir nem volt, Isco tartotta a csapatot, lőtte a gólokat, aztán most mire Fekir úgy-ahogy 70-80 minőségi percet képes a pályán tölteni, kidőlt Isco. Iscóra pár hetes pihenő vár, így a Betis elveszítette a vezérét, mert azidei Betis-nek egyértelműen a legfontosabb eleme.

A Cádíz küzd a bennmaradásért, három egységre van a legjobb bennmaradó csapattól, de három együttes is 20 ponttal van a vonal felett, szóval a Cádíz célja (bennmaradás) még simán realitás. A Cádíz kemény, legutóbb úgy remiztek a Villarreallal, hogy Alcaraz, és a két kezdő belső védő sem játszott sérülések, eltiltások miatt. A Cádíz utolsó két bajnoki meccsén nem lőtt gólt, de nem is kapott. Azért a Bilbaót és a Villarrealt 0-án tartani, az egy szép dolog. Isco nincs, Fekir még nem mozog úgy, mint komoly sérülése előtt, Iglesias eligazolt, José meg vakon van. Nem érzem acélosnak a Betis csapatát, csak azért van ott a középmezőny elején, mert Isco kivirágzott ennél a csapatnál. Ha Isco nincs (és ma nem lesz), egy 8-10 ponttal kevesebb lenne a Betis neve mellett, és kis túlzással a verdiblancos sem előre nézegetne...

A Cádíz nem játszik űrfocit, de viszonylag stabil. Chris Ramosban egy gól mindig van, Juanmi is érdekes lehet, ha kezd, hisz kis arab bohóckodás előtt pont a Betisben rúgta a bőrt.

Energiában szerintem a Cádíz a Betis fölött lesz, akárhogy is, ha nem jön Cádíz piros lap (ami náluk benne van), akkor ez nálam sima 1X.

Cadiz - Real Betis: Dupla esély - Dupla esély tipp